Kennedy Ryan romantikus könyvei egy helyen!

Kennedy Ryan a RITA díjnyertes írónő az élet minden területéről érkező nőknek ír, megerősíti őket, és szilárdan az egyes történetek középpontjába helyezi őket, mert saját sorsukért felelősek. Hősei tisztelik, dédelgetik a nőket és elvesztik az eszüket ha olyanokról van szó, akik elragadják a szívüket.

Kennedy Ryan romantikus könyvei megrendelhetőek a book24.hu weboldalon méghozzá igen olcsón. Kennedy Ryan felesége lett élete szeretőjének és édesanyja egy rendkívüli fiúnak. Újságírói múltját mindig arra használta fel, hogy jótékonysági és non-profit szervezeteknek írjon, de leginkább az autizmusra való figyelem felkeltése miatt szeret írni. A Modern Mom Magazine munkatársaként Kennedy írásai megjelentek a Chicken Soup for the Soul-ban, a USA Today-ben és sok másban. Az autizmussal élő családokat kiszolgáló atlantai alapítvány alapítója és ügyvezető igazgatója a Headline News-ban, a Montel Williams-ben, az NPR-ben és más médiában szerepelt az autizmussal élő családok szószólójaként. Manapság romantikus könyveket ír nőknek. A kritikusok azt sugallják, hogy a romantika lehetőséget kínál a nőknek az önmeghaladásra, hogy elképzeljék, hogy imádják, védik és szeretik őket. Képessé teszi a nőket arra is, hogy fantáziadúsan ellenálljanak a férfiak által uralt társadalom korlátjainak és túlzásainak, és megtalálják a katartikus teret a félelem és a bűntudat, valamint az apák és férjek körüli bosszúfantáziák felfedezésére.

A modern romantikus regények nem csak a beleegyezés mintáját követik, hanem szexissé teszik ezt a koncepciót, és ezt látniuk kell a fiataloknak. Minél inkább megtapasztalják, hogyan kell egyértelműen, megerősítően és lelkesen megszerezni a beleegyezést, annál inkább elvárják és bátorítják ezt saját magukban. A beleegyezés magyarázata merev és kínos lehet. Amennyiben ön is érdekes romantikus regényeket olvasna, próbálja ki Kennedy Ryan könyveit a book24.hu weboldalon.