Kerti esővízgyűjtő tartály rendelhető online is!

Az esővíz-védelmi rendszer magában foglalja a csapadékvíz összegyűjtését a tetőről és egy tartályban történő tárolást későbbi öntözővízként történő felhasználásra. Az esővíz kerti ágyakon történő újrafeldolgozása kiváló módszer a háztartási víz csökkentésére, amelyet egyébként a vízitársaságoktól kell megvásárolni. Annak a ténynek köszönhetően, hogy jelentős mennyiségű háztartási víz kerül a kertbe, ez nagyszerű módja a pénzmegtakarításnak, miközben megőrzi a tárológátjaink vízmennyiségét.

Kerti esővízgyűjtő tartály rendelhető a sunikft.hu weboldalon, tehát keressen fel minket még ma és tekintse meg kerti esővízgyűjtő kínálatunkat hogy megtalálhassa azt a tartályt ami minden igényét kielégíti. A választott esővíz-rendszer típusát a vízhasználati követelmények, a tartály számára rendelkezésre álló hely, a tető gyűjtőterülete és az egyes rendszerek költségei határozzák meg. Kis vagy belvárosi kertben, ahol a tartály mérete korlátozott, a gravitációs tömlőhöz csatlakoztatott tartály és a kézi öntözéshez szükséges táp a legmegfelelőbb. A szivattyúval ellátott öntözőrendszerrel való használatra ajánlott minimális tartályméret 2000 liter.

A hálózati víz összekapcsolható a rendszerrel, és egy automatizált átkapcsoló mechanizmus segítségével érhető el, mint tartalék vízforrás, ha a tartály vize elfogy. A víz kiszámításához, amelyet egy tartály képes levenni a tetőről, szorozzuk meg a hosszt a tető szélességével, majd ezt az értéket szorozzuk meg egy adott idő csapadékmennyiségével.  Amennyiben többet tudna meg nézzen be a sunikft.hu weboldalra, és itt megtalálhatja teljes kínálatunkat, valamint elérhetőségünket is, így bármikor kérdése lenne a kerti esővíztartályokkal kapcsolatban, azokat nyugodtan felteheti nekünk, hiszen mindenre válaszolunk.