Kétcsöves EURO kazettás fan-coil berendezés vásárlása

A fan coil egység (FCU), más néven függőleges ventilátor tekercs egység (VFC), olyan eszköz, amely hőcserélőből (tekercs) és ventilátorból áll. A lakó-, kereskedelmi és ipari épületekben található HVAC-rendszer részeként egy kétcsöves fan coil egységet gyakran csatlakoztatnak a csatornahálózathoz és egy termosztáttal egy vagy több helyiség hőmérsékletének szabályozására használják, valamint segítik a fő légkezelő egységet minden térben.

Kétcsöves EURO kazettás fan-coil berendezés elérhető a lehető legjobb áron a fisherklima.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és néhány kattintással rendelhet minőségi kazettás fan-coil berendezéseket. A termosztát egy szabályozó szelep segítségével szabályozza a ventilátor sebességét és/vagy a víz hőcserélőbe jutását. Egyszerűségük és rugalmasságuk miatt a fan coil-egységek gazdaságosabbak lehetnek, mint a 100% -ban friss levegővel ellátott csatornák vagy a légkezelő egységekkel vagy hűtőgerendákkal ellátott központi fűtési rendszerek. Különböző egységkonfigurációk állnak rendelkezésre, beleértve a vízszintes (mennyezetre szerelhető) vagy a függőleges (padlóra szerelhető) elemeket. Az FCU-k zajkibocsátása, csakúgy, mint a légkondicionálás bármely más formája, elsősorban az egység és a körülötte lévő építőanyagok kialakításának köszönhető. Egyesek olyan alacsony zajszintet kínálnak, hogy észre sem veszi, hogy működnek.

Az FCU kimenetét úgy lehet megállapítani, hogy megnézzük az egységbe belépő levegő hőmérsékletét és az egységből kilépő levegő hőmérsékletét, párosulva az egységen keresztül mozgatott levegő mennyiségével.  Amennyiben többet tudna meg tehát a fan coil egységekről, nem kell mást tennie, mint benézni weboldalunkra, és itt megtalálhatja majd a teljes fan coil kínálatot is, valamint az árakat is megtekintheti. Kérdéseivel forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz elérhetőségeink egyikén amelyeket weboldalunkon talál meg.