Kiváló autószerviz Szeged városában!

Szegeden a legjobb és legmegbízhatóbb autószerviz a Kovács Autó Bosch Car Service, ami autószerviz szolgáltatásokat biztosít, méghozzá kedvező áron. Autószervizünk precíz munkája és gyorsasága a Bosch műszereknek köszönhető, valamint a több éves tapasztalattal rendelkező autószerelőinknek. Szerelőink megoldják a legproblémásabb méréseket, állításokat és beállításokat is.

Kiváló autószerviz Szeged városában tehát a Kovács Autó Bosch Car Service, ahol akár műszaki vizsgára is felkészítünk bárkit, méghozzá ehhez gyorsan be tudjuk szerezni a szükséges alkatrészeket. Modern műszereink segítségével könnyen és problémamentesen el tudjuk végezni a az alvázmosást, fényszóró beállítást, klímatöltést, CO mérést, kisteherautó javítást, futómű javítást, valamint az olajcserét és a futóműk cseréjét is. Szegeden csak a mi autószerviz cégünk biztosít teljes autómosást, és ha igénybe veszi más szolgáltatásainkat, akkor az autómosást teljesen díjtalanul elvégezzük önnek. Autómosó szolgáltatásaink között szerepel a külső autómosás, belső tisztítás, motormosás, hajómosás, kisteherautó mosás, valamint a kárpittisztítás is.

Az olajcsere és az időszakos karbantartás időközönként elengedhetetlen, és ez főleg a biztonságos autóvezetés miatt fontos, ezért évente kötelező. Amennyiben többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról, vagy ajánlatot szeretne kérni, azt egy rövid űrlap kitöltésének segítségével megteheti weboldalunkra kattintva, a ka-autoszerviz.hu-ra. Amennyiben a műszaki vizsgáról szeretne kérdezni, ezt megteheti, ha felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza a +36 62  554 013 telefonszámot, és itt készségesen állnak majd rendelkezésére!