Kiváló minőségű porzsákok, alkatrészek minden márkájú és típusú porszívóhoz online!

Ahogy a szennyeződéssel teli levegő a kipufogónyíláshoz jut, áthalad a porszívózsákon. Ezek a zacskók porózus szőtt anyagból (általában papírból vagy szövetből) készülnek, amely légszűrőként működik. A zsákon lévő apró lyukak elég nagyok ahhoz, hogy átengedjék a levegő részecskéit, de túl kicsik ahhoz, hogy a legtöbb szennyeződés átférjen rajtuk. Így amikor a légáram beáramlik a zsákba, az összes levegő tovább halad az anyagon, de a szennyeződés és a törmelék összegyűlik a zsákban.

Kiváló minőségű porzsákok, alkatrészek minden márkájú és típusú porszívóhoz. Ez várja a porzsakbudapest.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk hogy többet megtudjon rólunk. A porszívózsákot bárhová elhelyezheti a szívócső és a kipufogónyílás közötti út mentén, mindaddig, amíg a levegő áramlik rajta. Az álló porszívókban a zsák általában az út utolsó állomása. A szűrés után a levegő azonnal visszaáramlik a szabadba. A tartályos porszívóknál a zsák a ventilátor elé helyezhető, így a levegő azonnal megszűrődik, amint belép a porszívóba. A nem szétrobbanó zsák előnyei magától értetődőek. A két elsődleges oka annak, hogy a zsák szétrobban, a rossz anyagok és/vagy a rossz felépítés. Amikor a zsák megtelik törmelékkel, a zsák falait nyomó törmelék súlya vagy ereje túl nagy lesz, ami miatt a zsák szétreped. Néha a levegő ereje, amikor belép a zsákba, elég ahhoz, hogy szétrepedjen. Különösen, ha a használt hordozó rossz minőségű.

A rosszul felépített zacskók gyakori problémája, hogy a varratokat összetartó ragasztót nem alkalmazták megfelelően vagy nem száradtak meg megfelelően. Ez igaz a kartongallérra is. Ha nincs megfelelően rögzítve, leválik a zsákról, ami szivárgást okozhat. A porzsák a szennyeződést, port, allergéneket, poratka-ürüléket stb. felszívja a padlóról és lerakja a zacskóba. Amennyiben többet tudna meg ezekről az eszközökről vagy rendelni szeretne, keresse fel a porzsakbudapest.hu weboldalt.