Kókuszolaj a Sri lankáról: a Coconoil Kókuszolaj

Ön milyen zsiradékot használ otthon a főzés során? Gondolkozott már esetleg valamilyen egészségesebb alternatíván? Amennyiben igen, akkor Önnek a kókuszzsír kipróbálására van szüksége. A növényi olajok közül ugyanis ez az egyik legegészségesebb, melynek a felhasználási módjai is igen sokrétűek. Itt van hát az ideje, hogy Ön is megismerkedjen a kókuszolaj számos pozitív hatásával.

A kókuszolaj a Sri lankáról: a Coconoil Kókuszolaj az, amelyik a kókusz zsírok közül is a legjobb. Ez ugyanis egy hidegen sajtolt szűz kókuszolaj, melynek igen magas a hőtűrő képessége. Ennek köszönhetően a használata is kedvezményesnek bizonyul, hiszen szemben más növényi olajokkal, ez újra fel is használható. Persze nem ezen tulajdonsága miatt kell Önnek sem kipróbálnia. A valódi ok, amiért mindenkinek ezt kéne használnia, az az egészségre gyakorolt pozitív hatásai. Gyógyító és gyulladáscsökkentő hatású, hatékonyan védi a szívet, gomba-, vírus- és baktériumölő tulajdonságokkal rendelkezik, és a bélrendszerben elszaporodó parazitákat is képes elpusztítani. Esetleg tartózkodna a zsíroktól, mivel fogyni szeretne? Ezt a 100%-os tisztaságú kókuszolajt ebben az esetben is használhatja, hiszen még a súlycsökkentő hatása is bizonyított. Könnyen emészthető, és védi a szervezetet az inzulin rezisztenciától is.

Amennyiben tehát Ön is főként telített zsírsavakat tartalmazó zsiradékkal szeretne sütni és főzni, mellyel jót tehet az egészségének, és esetleg még a bőrét is megszépítheti, akkor mindenképpen ki kell próbálnia a kókuszzsírt. Látogasson hát el még ma a www.kokuszolaj.bolt.hu weboldalra, ahol Ön is megrendelheti a bio kókuszolajt! Kérdések vagy problémák esetén forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 773 3059-es telefonszámon vagy az info@kokuszolaj.bolt.hu e-mail címen!