Konyhabútor kínálat, melyben ott van az Öné is!

Ha régóta álmodozik az álom konyháról, akkor ideje valóra váltani az álmot! Az ideális konyhabútor kiválasztása nem könnyű feladat, azonban, ha néhány kritériumot figyelembe vesz, akkor biztosan jó döntést fog hozni és büszke lesz új konyhájára!

Konyhabútor – A konyha a lakás egyik központi helyisége. Itt készülnek a finomabbnál-finomabb ételek, itt készül az életmentő kávé és olykor itt történnek konyhai balesetek, amit később nevetve emleget az ember. A konyhát leginkább a konyhabútor határozza meg, így nem érdemes elhamarkodni a választást. Sokan a színt nézik leginkább, habár ennek csak másodlagos szempontnak kellene lennie. Jóval fontosabb kritérium a méret. Alapvetően kilencven centiméteres magassággal rendelkeznek a konyhabútorok, ami egy standard méret. Viszont az átlagostól eltérő testmagassággal rendelkezik, akkor változtatásokra lesz szükség. Érdemes felegyenesedve állni és a tenyerét lefelé fordítva, körülbelül tizenöt-húsz fokos szögben behajlítani a könyökét. Így egyértelműen tudni fogja milyen magas konyhapultra van szüksége.

Ahogy már fentebb is említettük, a színeknek másodlagos szempontnak kell lennie, viszont ettől függetlenül nem mindegy milyet választ. Érdemes olyan konyhabútort választani, ami harmonizál a burkolatok, valamint a falak színével. Jobb azzal is tisztában lenni, hogy a sötét színek szűkítik, összenyomják a teret, ezért kis méretű konyhába világos színek illenek. A sötét színek kis méretű konyhában barlang hatást keltenek. Nagyobb konyhába nyugodtan választhat sötét színeket. Ha szeretne konyhabútort vásárolni, akkor érdemes ellátogatni a domusz.hu weboldalra, ahol megtekintheti a dizájnos konyhabútorok széles választékát!