Kovács István felfedi történetét

Egy webáruház, ami magasszínvonalú szolgáltatást nyújt, kiváló termékekkel kereskedik és gondoskodik róla, hogy vásárlói elégedettek legyenek. Ugyanakkor ez nem csak egy webáruház, története van, amit most megismerhetünk.

Kovács mérnök autóműhelye, ez volt a kezdet, amiből mára egy egész országot lefedő autóalkatrész webáruház lett. A Kovács autóműhely híres volt arról, hogy kitűnő minőségben dolgoztak, innovatív megoldásokat alkalmaztak és a ritka, nyugati típusú gépjárművek bajaira sokszor csak itt találtak megoldást. A családi műhely szomszédságában lévő autóalkatrész kis és nagykereskedés egyre fontosabbá vált, azonban ekkorra a műhelyt Kovács István mérnök már nem tudta tovább vezetni. Kár lett volna elengedni a legendát és elfeledni emlékét, ezért az udvarba két beálló hellyel, aknával, modern emelővel a régi telephelyen új szerviz indult. Manapság az új szerviz nyolc beállóval rendelkezik, váróval, modern fogadóépülettel, raktárral és a legkülönfélébb problémákat is képesek orvosolni. Márkaszervíz és autómosó is kialakításra került, valamint bővítették a szolgáltatásokat.

A kereskedésben az újdonságot az alkatrész webáruház fellendítése hozta meg. Ma már egyik ágazat támogatja a másikat. Így nem csoda, hogy elképesztően nagy ügyfélkörre tettek szert, ami azzal járt, hogy nagy hangsúlyt kellett fektetni a hatékony ügyfélkommunikációra. A webáruház és a szerviz is komoly sikereket értek el és hatékonyan működnek. Látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba, ahol megtalálja a teljes történetet, valamint az alkatrészek teljes palettáját, informatív cikkekkel egyetemben. Az alkatreszek.hu webáruházban érdemes szétnézni, ugyanis kiváló minőségű alkatrészek széles választékát találja.