Közületi wc papír nagyszerű árakon

A toalett papír igazán hasznos, úgy is mondhatjuk, hogy alapfelszereltség a mellékhelyiségben. Ezzel nem mindenki van tisztában, legalábbis sok esetben az ember azzal szembesül, hogy a WC-papír adagoló üres és csak a toalett papír guriga árválkodik az adagolóban. Sokat elmond az adott helyről, hogy a mosdó milyen állapotban van és van-e toalett papír a mosdóban. Ha nincs, akkor szinte esélytelen, hogy a vendégek, ügyfelek jó véleménnyel legyenek az adott helyről. A legegyszerűbb, ha online rendel közületi toalettpapírt. Ha nem tudja honnan rendeljen, akkor van egy tippünk, amit az alábbiakban meg is osztunk Önnel!

Közületi wc papír kapcsán több különféle típus létezik, amiket kétféle szempont alapján tudunk három-három kategóriára bontani. A közületi toalett papírok közt alapanyag és méret alapján lehet különbséget tenni. Méret tekintetében a legkisebbek a mini elnevezést kapták, melyek tizenkilenc maximum húsz centiméter tekercsátmérővel rendelkeznek. Ezek számítanak a legnépszerűbb méretnek. Olyan mosdókba ajánljuk a mini méretű toalett papírokat, amiket nem kell naponta többször újra tölteni. A midi a 23 centiméter átmérőjű tekercsátmérőt jelenti és. Ahogy azt az elnevezés is mutatja, ez egy köztes méret a mini és maxi között. Jó tisztában lenni vele, hogy a midi méretű toalettpapírok kizárólag maxi méretű adagolóba férnek bele, a mini túl kicsi számukra. Az úgy nevezett maxi toalettpapírok huszonhat és huszonnyolc centiméter tekercs átmérővel rendelkeznek, de akár maximum harminc centiméter is lehet. A felső korlát az adagolótól függ. A maxi típusú toalett papírok igazán nagy forgalmú mellékhelyiségekbe ajánlottak!

Közületi WC papír
Közületi WC papír

Közületi wc papír az Ön intézményébe is!

Az első kategóriába az egy rétegű, natúr színnel rendelkező, újrahasznosított toalettpapírok tartoznak, vagyis ezek a legegyszerűbbek. Az ilyen típusú toalettpapírok tökéletesek az alacsony minőségi követelményekkel rendelkező mosdókba. A második kategóriába a két rétegű toalett papírok tartoznak, melyek nyolcvan százalék fehérséggel rendelkeznek, tehát valamivel minőségibb darabok. Akkor ajánljuk ezt a típust, ha fontos az ár, de nem lényeg a hófehér megjelenés. Nagy előnye, hogy gyorsan oldódik. Az olyan lefolyókban, ahol gyakran szokott dugulás kialakulni, érdemes ezt a típusú toalett papírt preferálni. A harmadik kategória szintén két rétegű, azonban száz százalék cellulóz és teljesen hófehér. Ez a típus szintén gyorsan oldódik, valamint továbbá puha tapinthatóság és rétegragasztás jellemzi.