Lakásbiztosítás a Generalitól

A lakásbiztosítás mellett számtalan érv szól és ezt szerencsére egyre többen felismerik. Megéri az anyagi ráfordítás, ugyanis baj esetén, ha nincs biztosítás, akár több millió forintot is ki kell fizetni saját zsebből.

Lakásbiztosítás megkötésével nyugodtan hajthatja álomra fejét esténként! Életünk egyik legnagyobb beruházása az ingatlan. Az ingatlan értékálló beruházás, szemben a gépjárművel, így hosszútávú befektetésnek is kiváló. Viszont az ingatlan védelméről is gondoskodni kell, hiszen számtalan veszély leselkedik rá. Akár betörés, vihar vagy egy felboruló akvárium is komoly károkat képes okozni. Ha pedig nincs biztosítás, akkor saját zsebből kell helyrehozni a károkat. Senki sem arra spórol, hogy esetleges károkat kelljen helyrehozni, így fontos a biztosítás. A személyre szabott biztosítás, mely a Generalinál is megköthető, jelent valódi védelmet. Ma már online is megköthető a lakásbiztosítás, azonban nem árt konzultálni egy biztosítási tanácsadóval, aki hasznos tanácsokkal tudja ellátni és segít megkötni az ideális biztosítást.

Ha mindenképp egymagunk akarjuk megkötni a lakásbiztosítást, akkor érdemes ellátogatni a Generali online platformjára, a generali.hu weboldalra, ahol alaposan el kell olvasni a hasznos információkat. Fontos, hogy nem az ingatlan forgalmi értékére kell megkötni a biztosítási összeget, hanem az épület újraépítési költségét. Nem érdemes se többet, se kevesebbet fizetni. A kiegészítő szolgáltatásokat is célszerű megtekinteni, hiszen még teljesebbé tehetik a lakásbiztosítást. Érdemes idő szánni a megfelelő biztosítás megkötésére. A generali.hu weboldalon minden fontos információ megtalálható a lakásbiztosításról, továbbá elérhetőség is található a weboldalon szükség esetén!