Lakástakarék a lakásfelújításhoz

Régi ajtók, ablakok, elavult vezetékek, szigeteléshiány-csak néhány azok közül a dolgok közül, amelyekre érdemes pénz fordítani. Sokaknak azonban azzal a problémával kell szembenézniük, hogy nincs lehetőségük egy nagyobb pénzösszeget félretenni, amely fedezné a költségeket. Ha tanácstalan az ügyben, hogy miként gyűjtsön össze sok pénzt egyszerűen, látogasson el az ltpokosan.hu weboldalra.

A lakástakarék egy jó megoldás lehet bárki számára, aki ingatlan felújítást tervez a jövőben. A lakástakarék pénztári számla, más betétszámlához hasonlóan, arra szolgál, hogy rendszeres megtakarításait biztonságban elhelyezze. Az ön által félretett összegekhez hozzáadódik még a betéti kamat valamint az állam által felajánlott 30%-os vissza nem térítendő támogatás, melynek összege évi 72.000 forint. Ez 20.000 forint havi megtakarítás fejében igényelhető, mely kis összegnek bizonyul. A családoknak lehetősé nyílik arra is, hogy több szerződést is kössenek, pontosabban annyit, ahány kedvezményezett személy van a családban, így tehát minden egyes szerződés után jár az állami támogatás, mely igen nagy segítség lehet. Már a legrövidebb, 4 éves, megtakarítási időszak alatt is nagy pénzösszegekhez lehet hozzájutni. Ez az időszak legfeljebb 10 évre tolódhat ki.

Amennyiben ön és családja eddig nem talált megoldást arra, hogy milyen módon szerezzen be egy nagyobb pénzösszeget, mi segítünk önnek. Weboldalunkon további információkkal gazdagodhat; beszámolunk arról is, hogy miként juthat el a kapcsolatfelvételtől a számlanyitásig. Telefonon is felveheti velünk a kapcsolatot, ha a +36 30 947 7123-as telefonszámon hív minket, de e-mailt is írhat az info@ltpokosan.hu címre. Forduljon hozzánk bizalommal bármikor!