Lakatos levente könyvei online

Lakatos Levente Csaba Budapesten született 1986. február 11-én. Író, újságíró, műsorvezető, volt modell. Budapesten született, néhány évet a fővárosban élt, majd Alcsútdobozra költözött. Felvették a budapesti Vörösmarty Mihály Gimnázium dráma tagozatára, ahol megnövelt óraszámban tanult színészetet.

Lakatos levente könyvei megvásárolhatók kedvezményes áron a book24.hu weboldalon, tehát ide kattintson, ha önt is érdeklik ezek a könyvek, amelyeket ráadásul villámgyorsan szállítunk majd házhoz. Lakatos Levente a könyvírás előtt modellként is tevékenykedett és a fix.tv -nél dolgozott műsorvezetőként. Rövid irodalmi munkái a VMG iskolai újságban jelentek meg. Első cikkét 17 éves korában publikálta az IM, ahol évekig dolgozott. Később a Színes Bulvárlap (ma Bors), majd a Blikk riportere lett és a napilap is foglalkoztatta. 19 évesen kezdte újra a televíziózást, a Magyar Televízió ifjúsági műsorának volt igazgatója. Manapság a StoryOnline nevű online sztárportál egyik szerkesztője, de olyan szövegeket is ír, amelyek Barbee és SP, azaz Éder Krisztián albumán hallhatók. Első könyve, Légy sikeres fiatal! 2008 -ban jelent meg, életmódkötet egy új generáció számára. 2010 nyarán pedig megjelent első regénye, a Barbibébi. 2010-ben csatlakozott a Drogmentes Magyarország Klubjához, amely szervezet a magyar drogmegelőzés élvonalába tartozik.

A JOY magazin által alapított Social Media Awards díjat is megnyerte két egymást követő évben. Hasonló megtiszteltetés, hogy 2015 -ben a Glamour magazin olvasói őt választották a legbájosabb magyar embernek. Regényei a thriller és a modern romantika műfajában íródtak. Amennyiben többet tudna meg Lakatos Leventéről és regényeiről nézzen be a book24.hu weboldalra, és itt megtalálhatja elérhetőségeinket is, ha kérdéseket tenne fel a könyv rendelésről.