Lambéria tulajdonságai

A lambéria a fa természetközeli, az emberi szemnek tetszetős látványt nyújtja, melyet legtöbb esetben beépíthető tartó, illetve felületkezelő elemként is használnak. Ez a felület nagyon szép, a tapintás sima és kellemes.

Lambéria meghitté varázsolhatja az otthonunkat, mivel a fa nagyon természetes hatást nyújt. Az illatáról nem is beszélve, amely egyszerűen lenyűgöző. A lambéria általában fenyőből készül, és legtöbb esetben falburkolatra alkalmazzák. A felületét többféleképpen is kezelhetjük, ám a színtelen lakk által adja vissza legjobban a természetes hatást. De ez mellett, alkalmazhatunk még viaszt, lazúrt, pácot és festéket is a kezelésére. A lambéria felhasználásának éppen csak a fantáziánk szab határt. Alkalmazhatjuk mennyezet süllyesztésre, akár tagolhatjuk általa a helyiséget, burkolhatunk vele vezetékeket, vagy falakat. Hiszen nagyon szépen eltakarja a fal esetleges hibáit. Az általa elért hatás egyedi és harmonikus, az igazi fának köszönhetően.

A lambériáknál fózolt, vagy más néven V-fugát szoktak alkalmazni, így teljes mértékben össze illeszthetőek. Így egy teljesen már mintát kapunk. Maga a fózolás annyira pici, hogy éppen, hogy a fény megtörik rajta, de a por nem fog megrakodni. A lambériát alkalmazhatjuk beltéri és kültéri felhasználásnál is egyaránt. Beltérben főként falburkolatra, szekrényajtóként, tetőtér beépítésénél, mennyezet burkolásánál, illetve szigetelésnek is. Kültéren alkalmas az ereszit aljának a burkolására, kisebb tárolók kiépítésére, illetve kerítést is építhetünk belőle. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor kattintson a honlapunkra, melyet a www.cziglerwood.hu weboldalán talál. További elérhetőségeink a +36 20/958 7535-ös telefonszámon, illetve az info@cziglerwood.hu e-mail címen.