Lapajánló linkkatalógus – a minőségi linkkatalógus

A linkkatalógus célja az, hogy egy helyen, a lapajanlo.blogolj.net weboldalon összegyűjtse a cégek illetve magánszemélyek weboldalait, amelyek mindenki számára érdekesek és hasznosak lehetnek. Minden weboldal külön kategóriába van szedve, például gasztronómia, kereskedelem, játékok, sport, stb. és így könnyen rá lehet lelni arra, amit éppen keres.

Átfogó linkkatalógus elérhető tehát a lapajanlo.blogolj.net weboldalon. Amennyiben ön is szeretné reklámozni weboldalát és szolgáltatásait, akkor mindenképpen érdemes felvennie velünk a kapcsolatot, előtte pedig nézze át a szabályzatot, majd ha ezzel végzett, akkor bátran kitöltheti a beküldési lapot. Miután beküldte a lapot, kapni fog tőlünk egy e-mailt amelyen keresztül köszönetet mondunk önnek azért, mert beküldte lapját. A döntés rendkívül hamar történik, szinte azonnal értesítjük önt, amint megkapjuk a lapját. Ha a beküldési lapon minden megfelelőnek találtunk, akkor azonnal elfogadjuk az ön linkjét, ha viszont egy nap több beküldés is érkezett, akkor előfordulhat, hogy késünk egy kicsit.

Amennyiben elutasítjuk önt, azt is tudatjuk önnel, hogy miért. A lapajánlásban ki kell tölteni egy űrlapot a linkkel kapcsolatban, amelyet be szeretne küldeni, valamint kell írnia weboldaláról egy leírást, és több más fontos információt is ki kell töltenie. Weboldalunkon ezen kívül PR cikkek olvasására is van lehetőség, amelyek szintén hasznos információkat tartalmazhatnak. Ha önt érdekelnék különböző weboldalak valamint PR cikkek, mindenképpen érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat, a lapajanlo.blogolj.net weboldalt ahol talál bővebb leírást. Amennyiben PR cikket vagy weboldalt szeretne küldeni, mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot egy űrlap kitöltésének segítségével, amihez csak az e-mail címének illetve alapinformációinak megadása szükséges.