Lazítson Philippa Gregory könyveivel!

Egy esős hétvégi napon, esetleg a strandon pihenve vagy egy hosszú úton az olvasás kiváló időtöltés az unalmas percek ellen. Az írónő a történelmi regények koronázatlan királynője, ugyanakkor nemrégiben a Hercegnők kézikönyve című művével a gyerekkönyvek világába is belekóstolt.

Philippa Gregory könyvek elsősorban történelmi téma által ismert az olvasók körében. Az írónő könyvei szórakoztatók, elgondolkodtatók, ám ennek ellenére könnyedek. A korhű leírásoknak, hiteles eseményeknek köszönhetően nagyon sokat lehet tanulni, megismerni egyes korokról. Az írónő izgalmasan írja meg történeteit, így biztosan nem fog unatkozni. Ha kézbe vesz egy Philippa Gregory könyvet, biztosan nem fogja tudni egy hamar letenni a művet! Az írónő rajongása a történelem iránt még az egyetemen kezdődött, ahol a Bevezetés a történelembe elnevezésű tárgyat nagy lelkesedéssel hallgatta. Az írónő 1416 és 1920 között a brit történelem legjelentősebb eseményeit megírta egy kis fikcióval és kreativitással vegyítve. Nem csoda, hogy ezek a történetek egytől-egyig magával ragadók!

Philippa Gregory könyvei talán éppen azért olyan izgalmasak, mert egy kicsit más szemszögből mutatják be a történelmet. Az adott hősnő szemszegéből nézve a történelmi események egy kicsit más megvilágításba kerülnek. Az írónő nemrégiben kipróbálta magát egy némileg új stílusban és megírta a Hercegnők kézikönyve című gyerekkönyvét, mellyel gyakorlatilag kifordítja sarkaiból a klasszikus mesevilágot és teljesen félredobja mindazt, amilyennek eddig a hercegnőket képzeltük. Így nem csak Ön, hanem akár lánya is élvezheti a Philippa Gregory könyveket. Bővebb információkért és rendelésért látogasson el a book24.hu webáruházba, ahol megtekintheti a Philippa Gregory könyvek széles választékát!