LED panel minden mennyiségben webáruházból

A LED Panel az egyik legnépszerűbb világítási lehetőség új építésű otthonok vagy modern felújítások számára. Alapvetően egy lapos „panel”, amely fényt bocsát ki, széles körben használhatók letisztult kialakításuk, egyszerű telepítésük és sokoldalúságuk miatt.

LED panel vár minden kedves érdeklődőt az egloshop.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és megtekintheti a termékeink legszélesebb kínálatát. A felületre szerelhető LED panellámpák vastagabbak, mint a süllyesztett típusok, és úgy tervezték, hogy szélesebb felületen elférjenek. Felszerelésük úgy történik, hogy egy konzolt kell a szerelési felületre felcsavarni, és a panelt a konzolra rögzítik, ezért nem kell rögzítőnyílást kivágni. A süllyesztett LED panellámpák a legvékonyabb típusok. Úgy tervezték, hogy egy síkban illeszkedjenek a rögzítési felülethez, és ne nyúljanak ki. Sokan azonban még mindig nem tudják, hogy a panellámpák nagyszerű alternatívát jelenthetnek a meglévő világítási beállításokkal szemben. A legtöbb otthon a szabványos függesztett vagy süllyesztett lámpákkal rendelkezik. A LED Panel lámpákkal könnyedén kicserélheti az összes régi szerelvényt a friss és modern megjelenés érdekében.

LED panel
LED panel

A LED panellámpák gyakorlatilag bárhol használhatók otthon! Nagyon sokoldalúak, és nagyszerű alternatívát jelentenek a régi GU10 vagy MR16 mélysugárzók helyettesítésére, mivel sokkal fényesebb konfigurációkban kaphatók. A konyhák, a fürdőszobák és a nappalik mind népszerű választások a panellámpák használatához, de az otthon bármely helyiségében, még a folyosókon is használhatók. Általában a rögzítési felület határozza meg, hogy milyen típust és hol használhat, így a süllyesztett panelek használhatók gipszkartonra, vékony rétegelt lemezre vagy vékony MDF-re, mivel könnyen bevághatók a rögzítési lyukba. További részletekért és rendelésért nézzen be az egloshop.hu weboldalra.