Lego City online webáruház!

A Lego City játékkínálatában már 5-12 éves korig kaphatóak játékok, amelyek mind egyszerűnek tűnnek, de mégis kemény munka van mögöttük, és profi gyártástechnológiával készültek, hogy biztonságos legyen a kisebb gyerekek számár is. Lego City kínálatunkban olyan közkedvelt játékokat találhat, mint a Monster Truck, A szörfös megmentése, a Sarki hajó, a Bontási munkálatokat kezdő készlet, vagy az Űrhajós Kezdőkészlet stb.

Lego City webáruházunk egyik leghíresebb darabja, amire minden kisfiú vágyik, a Monster Truck, amellyel be lehet mutatni a legmenőbb mutatványokat, hiszen az autó óriási és erővel teli. A teherautó megépítése és a vezető bekötése után már indulhat is a mutatvány, ezzel az óriáskerekű autóval bármilyen akadályt legyőz. Tegye be gyűjteményébe ezt a nagyszerű darabot, amely csomagjában az autóvezetőt is megkaphatja az autóval együtt. Minősége első osztályú, és 5 éves kortól játszható. A Börtönsziget kezdőkészletet is szeretik a gyerekek, amelynek lényege, hogy a város hemzseg a sötét alakoktól és rossz emberektől, így a hatékony és éber rendőrség hamar el tudja kapni a rosszfiúkat. A figurákhoz Vizi motor is kapható.

A Lego City Bontási munkálatokat kezdő készlettel csatlakozhat az építő brigádhoz. A készletben 4 építő figura található és egy markoló, amelyet akár mind a négyük használhat. Ez a játék tökéletes olyan kisfiúknak, akik szeretnének később útépítéssel foglalkozni. A törmelékeket horda el a markolóval, és használja közben a légkalapácsot, már majdnem elkészült az üzletlánc. További részletekért és a játékok teljes kínálatáért érdemes felkeresni weboldalunkat, a jatekkocka-webaruhaz.hu-t, vagy kérdések felmerülése esetén forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz a +36 (70) 64-96-396 telefonszámot tárcsázva.