Légtisztító készülék mindenkinek!

A légtisztító ígérete csalogató: Olyan készülék, amelyet otthoni levegő tisztítására terveztek, megszabadulva minden szennyeződéstől, beleértve a szagokat, a füstöt, a port és a háziállat szőrét. Tekintettel arra a tényre, hogy a beltéri levegőben bizonyos szennyező anyagok szintje akár ötször is magasabb lehet, mint a kültéri levegőben, megértjük.

Légtisztító berendezés rendlehető a fisherklima.hu weboldalon ezért keresse fel bátran weboldalunkat, ha profi és megbízható légtisztítót keres otthonába, mi segítünk. A légtisztítók általában egy szűrőből vagy több szűrőből és egy ventilátorból állnak, amely beszívja és keringeti a levegőt. Amint a levegő mozog a szűrőn, a szennyező anyagok és a részecskék beszorulnak a szűrőbe, majd a tiszta levegőt visszaszorítják a lakótérbe. A szűrők általában papírból, szálból (gyakran üvegszál) vagy hálóból készülnek, és a hatékonyság fenntartása érdekében rendszeres cserét igényelnek. Ez azt jelenti, hogy a légtisztító vételárán kívül figyelembe kell venni az üzemeltetési költségeket és a szűrőcsere költségeit is. Az üzemeltetési költségek könnyen elérhetnek néhány ezer forintot évente, mivel az előnyök kihasználása érdekében folyamatosan kell működtetnie a légtisztítókat.

A legtöbb szűrőt a piacon olyan részecskék elfogására tervezték, mint a por és a pollen, de nem fognak el olyan gázokat, mint a VOC (illékony szerves vegyületek) vagy a radon. Ehhez olyan adszorbensre lenne szükség, mint az aktív szén. Valójában a Környezetvédelmi Ügynökség (EPA) arra figyelmeztet, hogy a légtisztítók funkcionalitása korlátozott a gázok kiszűrése szempontjából, és hogy az optimális funkcionalitás érdekében gyakran cserélni kell a szűrőket, általában körülbelül három havonta. Amennyiben az ön érdeklődését is felkeltettük a légszűrőkkel és ön is kihasználná ennek előnyeit, nézzen be még ma a fisherklima.hu weboldalra, hogy válogasson légszűrőink közül.