Lelkiismeretes andrológus szakértő Magyarországon

Az andrológia a férfi ivarszervekkel foglalkozó orvosi szakterület. Az andragógusok vizsgálják és kezelik a nemzőképességgel összefüggő problémákat és rendellenességeket. A vizsgálatok eredményei alapján kerül meghatározásra a gyógyítás menete. A kezelés lehet gyógyszeres, életmód terápia, műtéti beavatkozás vagy történhet a reproduktív medicina bevonásával is.

Dr. Szabó Ferenc urológus, valamint andrológus szakorvos gyógyszeres és műtéti úton kezeli a férfi meddőség problémáját. A szakorvos vizsgálja és orvosolja a merevedési zavarokat, a korai magömlést, a prosztatával kapcsolatos rendellenességeket és gyulladásokat, a szexuális úton terjedő betegségeket, a hímvessző, valamint a herék betegségeit, valamint művi meddővé tételt is végez.

Sokakat kellemetlenül érint, ha valamilyen nemi szervi problémával kell orvoshoz fordulniuk, ezért érdemes olyan remek szakértőt választani, mint amilyen Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus, aki a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen tanult, és 2000-ben szerzett urológus szakvizsgát, majd 2005-ben andrológiai szakvizsgát Budapesten, ezt követően pedig 2010-ben Athénban is. Többéves releváns szakmai tapasztalatának köszönhetően páciensei szakértő kezekben tudhatják magukat. Mind a gyógyszeres kezelés, mind a műtéti beavatkozások, mind pedig az egyéb szaktudományos tevékenységek terén kiváló és lelkiismeretes munkát végez.

Dr. Szabó Ferenc nem csak megbízható andrológus és urológus, akihez bizalommal fordulhatnak a betegek, hanem remek publikációival is gazdagítja az orvostudomány andragógiai és urológiai területét. Mindezek mellett tagja a Magyar Urológus Társaságnak, a Magyar Andrológus Tudományos Társaságnak, az Európai Urológus Társaságnak, valamint az Európai Szexuálmedicina Társaságnak is. Továbbá, ha csak teheti, és orvosi munkássága engedi, részt vesz különböző hazai és nemzetközi andrológiai, urológiai, valamint szexuálmedicinai kongresszusokon.