Letisztult megjelenés az egyszínű PVC padló által

Az ideális padlóburkolat kiválasztása egyáltalán nem könnyű feladat. A PVC nem tartozik a legnépszerűbb alternatívák közé, holott ez az anyag újfent reneszánszát éli. Ráadásul a PVC-ben nagyon sok lehetőség rejlik.

Egyszínű PVC padló tökéletes opció mindazoknak, akik a letisztult stílus kedvelői. Sokan linóleumként hivatkoznak a PVC padlóra, holott a kettő különbözik egymástól, tehát nem helyes őket egymás szinonimáiként emlegetni. A linóleum jellemzően természetes anyagból készül, míg a PVC mesterséges anyagok eredménye. A PVC nagyon ellenálló anyag, ami azt jelenti, hogy a nagy forgalommal rendelkező terekben is hatékony alternatívát jelent. A PVC nagy előnye, hogy olyan lágyítószereket tartalmaz, amelyeknek köszönhetően igazán strapabíróvá válik. Akár járólapra vagy csempére is le lehet rakni. Ennek nagy előnye, hogy költséghatékony opció, mivel nem kell felszedni az említett burkolatot, ami komoly plusz költséget jelentene. A PVC nagyon sokféle mintázattal kapható. Viszont, ha nem szeretnél a különféle mintázatok közül választani, akkor a legjobb választás az egyszínű típus.

Manapság nagyon divatos a letisztult minimalista stílus, melynek lényege az egyszerűség. Téves gondolat, hogy a PVC öreges, ócska stílusú padlóburkolat lenne. Az esztétikus mintázatú PVC napjainkban is megállja a helyét. Többféle típus közül lehet válogatni. Vannak egyszerűbb típusok és különleges dizájnnal ellátott darabok egyaránt. A csúszásmentes típus garantálja a biztonságos közlekedést, így tökéletes választás folyosókra, irodákba, vagyis olyan helyekre, ahol sok ember fordul meg. Ha szeretnél minőségi, egyszínű PVC-t, akkor azt javasoljuk, hogy válogass kényelmesen a domexszonyeg.hu webáruházba, ahol széleskörű, minőségi kínálatból tudsz választani!