Life tv a musor.tv-n

A LifeTV a Media Vivantis Zrt. Életmód- és gasztronómiai csatornája, társcsatornája pedig az OzoneTV, amely a környezettel foglalkozik. 2009. szeptember 28-án kezdődött, kezdetben csak életmódkategóriával. Ma az ismeretterjesztő sorozatok mellett több valóságshow-t, televíziós sorozatot és az OzoneTV ismétlést is sugároz.

Life tv műsorai megtekinthetőek a musor.tv weboldalán tehát kattintson ide, és itt mindent megtudhat a csatornáról, valamint a műsorokról is. A jelenlegi nevét 2017. május 1-jén vette fel, mielőtt Life Network néven sugárzott volna. 2019. október 14-én a csatorna megváltoztatta megjelenését és logóját. A programokért Hajdú Péter felel. A Life Network néven a csatorna hangja Varga Rókus, Peller Mariann volt 2017-től 2019-ig, Spilák Klára pedig 2019-től 2020-ig. Jelenlegi csatornahangja Kiss Márti, de az ajánlók egy része az Ozone TV hangjával, Bodrogi Attilával készült. 2018. január 11-től az Atmedia értékesíti a LifeTV és az OzoneTV-csatornák hirdetési idejét, korábban az R-time látta el ezt a feladatot. A Life TV-t 2021 február 1-jén Ébredj velünk című reggeli műsorral erősítették meg, amelyet Ábel Anita, Hajdu Steve, Csonka András és Linda Holdampf vezetett.

2021 áprilisától Bereczki Zoltán lett az Ébredj velünk házigazdája, a Bréking csapathoz csatlakozó Steve Hajdu helyén. Hajdu István (művésznevén Hajdu Steve) magyar színész és rádiós műsorvezető. Általános iskolai tanulmányait Hortobágyon végezte, majd a debreceni Ady Endre Gimnázium tanulója lett. 2012 márciusától 2013-ig Harsányi Levente és Pordán Petra társaságában a Music FM Radio Launcher programot vezette, most pedig a Life tv csatornán tevékenykedik. Amennyiben többet tudna meg Hajdu Steve műsoráról a life tv csatornán keresse fel a musor.tv weboldalt és itt a kezdési időpontokat is megtalálhatja.