Liszt Ferenc Repülőtér parkoló, a biztonságos parkolás érdekében

Sokszor adódhat olyan alkalom, hogy repülővel kell utaznia, megérkezik a reptérre, de nem tudja, hogy mi is legyen a gépjárművel, azt hol tudhatná biztonságban amíg újra haza érkezik. A Liszt Ferenc Repülőtér parkoló ilyen esetben viszont tökéletes megoldást kínál, személyzetünk szeretettel várja Önt és kedves családját minden alkalommal!

A Liszt Ferenc Repülőtér parkolás nagyon könnyen megvalósítható, hiszen az Üllői úton kifelé haladva, a Budapest vége táblától mindössze kétszáz méterre, jobb oldalon a sorompóval ellátott vasúti átjárónál megtalálhat bennünket, mi máris állunk rendelkezésére. Az őrzött parkoló a Liszt Ferenc Repülőtéren nem kevesebb, mint kétszáz személyi gépjárművet képes befogadni, így ha szüksége van rá, szinte biztos, hogy mindig talál is nálunk helyet.

Mivel a Liszt Ferenc Repülőtér parkoló csupán csak öt percre van a Liszt Ferenc Repülőtértől, így nem kell amiatt aggodalmaskodnia, hogy parkolás után még jó hosszú utat kell megtennie ahhoz, hogy végre felszállhasson a repülőre. A parkolás a Liszt Ferenc repülőtéren természetesen a hét minden napján 0-24 óráig biztosított, így bármikor is indul a gépe, ránk biztosan számíthat.

Liszt Ferenc Repülőtér parkoló
Liszt Ferenc Repülőtér parkoló

Tudni kell, hogy a Liszt Ferenc Repülőtér parkolás díjai nem csak magát a parkolási szolgáltatást tartalmazzák, hanem emellett a csomagok mozgatását is a parkolónktól a repülőtérig, valamint megérkezéskor repülőtértől a parkolónkig, avagy a reptéri transzfer árát is magukba foglalják.

Ha tehát repülővel utazik és nem akar aggódni autója biztonsága miatt, azt ugyan olyan állapotban szeretné viszont látni, mint ahogyan el is hagyta, akkor az őrzött parkoló a Liszt Ferenc Repülőtéren minden utazás alkalmával várja profi szolgáltatásaival és kedvezményes díjszabással!