Llorens baba vásárlása az interneten

A Llorens babák márkát Miguel Llorens 1995-ben alapította a valenciai Onil városában. Eredete 1958-ra nyúlik vissza, amikor a család nagyapja – Antonio Juan – kézműves módon elkezdett babákat gyártani. Viszonylagos fiatalsága ellenére a babagyár folyamatosan fejlődik és növekszik, illúziókat és boldogságot szerezve a világ számos otthonában.

Llorens baba kapható a legjobb áron a jatektenger.hu weboldalon, ezért nem árthat benézni hozzánk ha az ön kislánya is vágyik a legújabb Llorens babákra. Az a tény, hogy a vállalatnak sikerült a világ leghíresebb babamárkái között maradnia, annak köszönhető, hogy a nagy odaadás és tapasztalat nemzedékről generációra terjedt át. Termékeik teljes egészében Onilban készülnek, ügyelve a formatervezésre és mindig kiváló minőségű anyagokat használva. A Dolls Llorens termékei fejlesztésekor figyelembe veszik a gyermekek fejlődését a különböző növekedési szakaszokban. A vállalat számos díjat kapott az ágazaton belül, például a „Design For All” -t vagy a mikropimekategória exportálásáért járó díjat – amelyet az Impulsando Pymes program adott. A Llorens babák és kiegészítők gyára napjainkban is folyamatosan növekszik és újul, alkalmazkodva az új időkhöz és technológiákhoz, anélkül, hogy elveszítené identitását. Katalógusának oldalai között találunk babákat vagy kiváló minőségű manökeneket, mint a vicces Valeria vagy az imádnivaló Lalo.

A babák méretei 30 és 42 centiméter között változnak, és sokféle színben és méretben találhatunk ruhákat a Llorens babák számára webáruházunkban. A vállalat filozófiája a gyermekkor, az oktatás és a tanulás iránti elkötelezettségen alapszik. Ezekkel a heves értékekkel a Llorens dolls márka a világ egyik leghíresebb márkájaként szerepel, és bizonyos ambícióval arra törekszik, hogy helyet szerezzen a világ összes háztartásának polcain. Ha szerette a Llorens babamárkát, látogasson el a jatektenger.hu weboldalra és itt mindent megtudhat majd.