M365 jó áron online!

Ebben a cikkben megismerheti a Microsoft 365-öt – a termelékenység felhőjét, amely innovatív és intelligens élményeket, gazdag szervezeti betekintést és megbízható platformot kínál az emberek és szervezetek hatékonyabb megvalósításához.

M365 akciós áron kapható a kvazar.cloud weboldalunkon, ezért ha ön is kipróbálná a Microsoft 365-öt, akkor nem kell messzire mennie, weboldalunkon megrendelheti, ráadásul ha ide kattint akkor egy nyereményjátékon is részt vehet. A Microsoft 365 lehetővé teszi a felhasználók számára a legújabb innovációt olyan új és már ismerős Productivity tapasztalatokkal, mint a Teams, a Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook és a Windows. Más termelékenységi szolgáltatásokkal ellentétben a Microsoft 365 tanítja a felhasználókat, és értékes betekintést nyújt a Microsoft Graph segítségével, hogy továbbfejlesztett élményt nyújtson, amely az idő múlásával folyamatosan javul, és a felhasználók védelmét is megőrzi az idő alatt.

Néhány Microsoft 365 összetevő, például az Office és a Windows, a szoftver-szolgáltatás (SaaS) modell segítségével kerül kiszállításra. A SaaS olyan szoftver, amelyet egy felhőalapú szolgáltató (CSP) központilag üzemeltet és kezel az ügyfelek számára. A CSP általában egy alkalmazás egy verzióját biztosítja az összes vásárló számára, és havi vagy éves előfizetés útján licencezik azt. A Productivity és a Teamwork magában foglalja az azonnali üzenetküldést és az online találkozókat a Microsoft Teams-szel, az e-maileket és a naptárt az Outlook-kal, az összes eszközön ismert Office-alkalmazásokat, a fejlett fájltárolást és -megosztást a OneDrive for Business-en, az intranet és a Teams webhelyeket, valamint a vállalati közösségi hálózatokat a Yammerrel. Amennyiben többet szeretne megtudni mindenképpen nézzen be hozzánk a kvazar.cloud weboldalra, ahol meg is rendelheti az M365-öt.