Magas színvonalú körömágyhosszabbító vásárlása pillanatok alatt!

Mi is pontosan a körömágy? A körömágy olyan sejtképződmény, amely közvetlenül a körömlemez alatt fekszik. A körömlemez a köröm fő része. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Körömágyhosszabbító kedvezményes áron rendelhető a marilynails.hu weboldalon, tehát kattintson ide és mindent megtalál ami ezekkel a termékekkel kapcsolatos. A körömágyhosszabbítás készítése a szokásos géllakkokhoz hasonlóan kezdődik.  A körömtechnikus a kutikula hátratolásával és a köröm eltávolításával, a körmök formázásával, acetonnal vagy alkohollal való kiszárításával, majd a tapadás javítása érdekében alapozóval készíti el a körmöt. Ezután kétféleképpen alkalmazhatja a bővítményeket. Egyes körömtechnikusok a Perfect Fit Form-ot használják, amely a köröm alá illeszkedik, hogy a csúcsokat a köröm szabad szélére faragják úgy, hogy Buildert alkalmaznak a tetejére.  Mások a Fast Forms-ot fogják használni, amelyben a Buildert felkenik a szinte rányomható körmökhöz hasonló formákra, rányomják a körömre, megkötik, majd eltávolítják a formákat.

Ha csak hosszabb, erősebb körmöket szeretne, akkor érdemes megfontolni a Builder gélt. Az építőzselé nagyszerű azok számára, akik inkább csak meghosszabbítják természetes körmeiket, de a folyamat tovább tart, mivel a műkörmös egyszerre minden körmöt meghosszabbít, majd utána polírozás előtt megformázza az összes kiterjesztést.  Miután a hosszabbítók kikeményedtek, a technikus megreszeli, formálja és csiszolja a körmöket, felhordja a körömdíszítést, majd befejezi a fedőfestéket. További részletekért és körömágyhosszabbító rendeléséért nézzen be a marilynails.hu weboldalra. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti ha bármi kérdést tenne fel nekünk az árakkal vagy a rendeléssel kapcsolatban.