Magnézium tabletta az interneten

A magnézium egy ásványi anyag, amely kulcsfontosságú a test működéséhez. A magnézium segít a vérnyomás normális fenntartásában, a csontok erősségében és a szívritmus stabil állapotában.

Magnézium tabletta kapható kedvezményes áron a gyogyline.hu weboldalon, tehát itt mindent megtalál a magnézium termékekről, amiket rendelni szeretne, és ha tőlünk rendel, akkor villámgyors kiszállításra számíthat. Szakértők szerint az emberek nem esznek elegendő ételt magnéziummal. Azoknak a felnőtteknek, akik kevesebbet vesznek be az ajánlott magnéziummennyiségnél, nagyobb valószínűséggel van több gyulladásmarkerük. A gyulladást viszont olyan súlyos egészségi állapotokkal társították, mint a szívbetegségek, a cukorbetegség és bizonyos rákos megbetegedések. Az alacsony magnéziumszint az osteoporosis kockázati tényezőjének is tűnik. Bizonyítékok vannak arra, hogy a magas magnézium- és más ásványi anyagokat tartalmazó élelmiszerek fogyasztása megakadályozhatja a magas vérnyomást a prehypertoniában szenvedőknél. Az intravénás vagy injekciós magnéziumot egyéb állapotok, például terhesség alatti eklampszia és súlyos asztmás rohamok kezelésére használják. A magnézium számos antacid és hashajtó fő összetevője is. Az ajánlott étrendi pótlék (RDA) magában foglalja a magnéziumot, amelyet mind az elfogyasztott ételből, mind az esetleges kiegészítőkből kapják.

Amellett, hogy mit kap az ételből, a magnézium-kiegészítők legmagasabb dózisa: 65 mg/nap 1-3 éves gyermekek számára, 110 mg/nap 4-8 éves gyermekek számára, 350 mg/nap felnőttek és gyermekek számára 9 éves korban és annál idősebbeknél. Biztonságos a magnézium magas szintjének természetes megszerzése az ételekből, de nagy mennyiségű kiegészítő hozzáadása étrendjéhez veszélyes lehet. Ne lépje túl ezeket a maximális javasolt szinteket. További részletekért és magnézium kiegészítőkért keresse fel a gyogyline.hu weboldalt.