Mancs őrjárat játék kedvező áron

A Mancs őrjárat egy kanadai CGI animációs gyermekek számára készült televíziós sorozat, amelyet Keith Chapman készített. A Spin Master Entertainment készíti, animációját a Guru Studio biztosítja. Kanadában a sorozatot elsősorban a TVOKids közvetíti. A sorozat premierjét 2013. augusztus 12-én az Egyesült Államokban a Nickelodeon mutatta be.

Mancs őrjárat játék vár mindenkit a jatektenger.hu weboldalon, ezért ha gyermekei is kedvelik ezt a mesét, akkor érdemes ide látogatni, hiszen több mancs őrjárat játékot is talál nálunk. A sorozat egy fiatal, Ryder nevű fiúra összpontosít, aki a Mancs Őrjáratot vezeti. Küldetéseken dolgoznak együtt, hogy megvédjék az Adventure Bay közösségét. Minden kutya rendelkezik speciális készségekkel, amelyek a sürgősségi szolgálatok szakmáin alapulnak, például tűzoltó, rendőr és repülési pilóta. Mindannyian kutyaházakban laknak, amelyek testreszabott járművekké alakulnak a küldetéseikhez. Hátizsákokkal is ellátták őket, amelyek a kölykök munkájához kapcsolódó eszközöket tartalmaznak. A Spin Master a show-t média franchise-zá fejlesztette és ez alapján folyamatosan kiadott játékokat adott ki. A Mancs őrjárat játékértékesítés dollármillió bevételt generált a vállalat számára, és növelte a Spin Master jelenlétét az óvodai játékok piacán.

A műsor és a hozzá kapcsolódó termékek különféle díjakat és jelöléseket kaptak olyan szövetségektől, mint a Kanadai Mozi és Televízió Akadémiája és a Televíziós Művészeti és Tudományos Akadémia. 2019. június 4-én a sorozatot 26 félórás epizód hetedik évadjával újították meg.  2020. február 19-én a sorozatot 26 félórás epizóddal újították meg. Amennyiben aranyos mancs őrjárat játékokat szeretne rendelni gyermekeinek, látogassa fel a jatektenger.hu weboldalt, és itt mindent megtudhat a játékokról, valamint a kiszállítás részleteit is megtekintheti.