Medence fóliázás jó áron!

Annak biztosítása érdekében, hogy a fóliacseréjét még az úszási szezon kezdete előtt elvégezze, javasoljuk, hogy döntsön legkésőbb január végéig. A legtöbb földi medencefólia élettartama 10-15 év. Számos tényező növelheti vagy csökkentheti ezt az élettartamot.  A rosszul kiegyensúlyozott víz nagymértékben lerövidítheti a medencefólia életét.

Medence fóliázás elérhető a medence-foliazas.com weboldalra látogatva méghozzá igen kedvezményes áron ezért megéri ide látogatni ha többet szeretne megtudni. Az alacsony pH vagy lúgosság megnyújthatja a fóliát és ráncok kialakulását okozhatja, míg az alacsony kalciumkeménység miatt a fólia keményé és törékennyé válhat. A magas talajvízszinttel rendelkező területeken a víz beszivároghat a fólia alá, ami miatt „lebeghet”. Míg a fólia végül visszahelyeződik, ha a talajvíz visszahúzódik, fennáll annak a veszélye, hogy a fólia megnyúl, ráncosodik stb. Ha a fóliát nem egyedileg gyártják, hogy megfeleljen a medence pontos méreteinek, akkor ez nem tart sokáig. A nem megfelelő méretű fóliákat a helyükre kell nyújtani. Ez azt jelenti, hogy az egykor 30 milliméter vastag fólia lehet olyan vékony, mint a beépítéskor 15-20 milliméteres, ami a fólia gyenge pontjaihoz és csökkentett élettartamához vezet.

A víz egyensúlyának fenntartása az ajánlott tartományon belül lelassítja a medencefólia felületének természetes romlását. A megfelelő vízháztartás a fóliát is puhán és rugalmasan tartja, hogy ne repedjen olyan könnyen. Ügyeljen arra, hogy a megfelelő méretű fóliát vásárolja meg. Cserefólia vásárlásakor győződjön meg róla, hogy a cserét végző vállalat először eltávolítja a régi fóliát és kiüríti a medencét, mielőtt az új fóliához mérne. Ez lehetővé teszi számukra, hogy pontosabb méréseket végezzenek, és nagymértékben csökkenti az új fólia helyhez jutásához szükséges nyújtás mértékét. További részleteket a medence-foliazas.com weboldalon talál.