Megbízható duguláselhárítás hatékonyan

Kellemetlen szag terjeng a lakásban? Visszatérő dugulással szembesül a konyhában, és lassan már a mosogatás is ellehetetlenül emiatt? Nem érdemes túl sokáig kísérletezni a házilagos módszerekkel, hiszen létezik gyors és megbízható megoldás is a problémára!

A duguláselhárítás előbb vagy utóbb minden ingatlanban szükségessé válik. Ennek hátterében nem más áll, mint az, hogy a legtöbben még mindig nem rendeltetésszerűen használják a szanitereket. Nem lehet elégszer felhívni a figyelmet arra, hogy a túl sok mosogatószer, mosópor és tusfürdő alkalmazása jelentősen növeli a dugulás kockázatát. A lefolyók elzsírosodása egyébként is természetes folyamat, s ha ehhez még a nagymennyiségű hab is társul, abban az ételmaradékok, hajszálak gyorsan megülnek, és máris kész a dugulás. A toalettbe soha ne engedjünk le zsiradékot, használt macskaalmot vagy különféle higiéniai termékeket, ezek ugyanis makacs problémákhoz vezethetnek.

S hogy milyen megoldás létezik arra, ha dugulással szembesülünk? Próbálkozhatunk pumpálással, vegyi anyagokkal, vagy a háztartásokban rendszerint megtalálható ecettel és szódabikarbónával, de ha egy-két alkalom után ezek nem vezetnek eredményre, akkor megéri szakemberhez fordulni. A profik kamerás cső-, és csatornavizsgálat segítségével térképezik fel a rendszert, s így pontosan tudni fogják, milyen jellegű problémával állnak szemben, és azt miként lehetne a legegyszerűbben orvosolni. A visszatérő dugulások és a visszafolyó szennyvíz hátterében akár csőrepedés is állhat, vagy a kertben levő csőtörés is felelőssé tehető. A komolyabb gondok megelőzése érdekében tehát célszerű mihamarabb szakemberhez fordulni. A dugulaselharitasbp.hu profijai akár hétvégén vagy ünnepnapon is készségesen állnak rendelkezésre.