Megvalósíthatósági tanulmány kidolgozása

A település fejlesztési és rehabilitációs projektek finanszírozásának támogatásához szükséges pénzösszegek megszerzéséhez megvalósíthatósági tanulmány kidolgozása szükséges.

Megvalósíthatósági tanulmány kidolgozása elérhető a varosfejlesztes.hu weboldalon, ezért ha érdekelné, hogy hogyan is kell kitölteni ezeket a tanulmányokat, akkor nem kell mást tennie, mint benézni a hozzánk. A pályázati támogatás nem a fejlesztés célja, hanem eszköz, így annak megszerzéséhez nemcsak egy „jól megírt” papír szükséges, hanem egy jól megfogalmazott projekt is, amely biztosítja a pályázat érvényességét. Ezt akkor lehet megvalósítani, ha az önkormányzatnak szakmailag megalapozott, jóváhagyott komplex településfejlesztési terve van, amelynek néhány projektje alkotja a pályázati projektet. A Városfejlesztés ZRt. megfelelően elkészített, összetett település fejlesztési akcióterveken alapuló megvalósíthatósági tanulmányok készítését vállalja méghozzá jó áron.

Amennyiben ön is szeretne egy átfogó, jól megfogalmazott megvalósíthatósági tanulmányt nem kell mást tennie, mint benézni a varosfejlesztes.hu weboldalra. Weboldalunkra kattintva találhat referenciákat is, így elolvashatja, hogy eddig milyen munkákat végeztünk és milyen megvalósíthatósági tanulmányokat írtunk. Ha híreket szeretne olvasni, vagy többet tudna meg szolgáltatásainkról és azok áráról, akkor is nézzen be bátran hozzánk. Ha esetleg kérdések merülnének fel a megvalósíthatósági tervekkel kapcsolatban, ezeket bármikor felteheti nekünk, csak vegye fel velünk a kapcsolatot az info@varosfejlesztes.hu e-mail címen, és itt barátságos csapatunk minden feltett kérdésre választ ad majd. Weboldalunkon megtalálhatja a cégünk címét és telefonszámát is.