Megyeri Judit rejtélyes könyvei megrendelhetők online

A titokzatos könyvek lehetővé teszik, hogy mindannyian éljünk a szöveg szereplői között. A legtöbbünknek (valószínűleg szerencsére!) nem kell megoldania azokat a rejtélyeket, amelyekről olvasunk, de el tudjuk képzelni, hogy az életünk izgalmasabb, ha olvasunk azokról a karakterekről, akiknek az életébe ezek a kalandok tartoznak.

Megyeri Judit rejtélyes könyvei megrendelhetőek a book24.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk bátran és tekintse meg könyv kínálatunkat hogy megtalálhassa kedvencét. Amikor azzal a személlyel kell foglalkoznia, akitől a legjobban távol kéne tartani magát, a következmények beláthatatlanok. Flóra házassága romokban hever, és a katasztrófát súlyosbítja a munkahelyi lemondása is. Igazi üdvösség, amikor apja hazahívja Rózsakőre, hogy távollétében felügyelje a családi kávézót, az Ambróziát. De néhány nap a békés kisvárosban, és Flóra élete megint felborul. Holttestet talál Ambróziában, és kénytelen a helyi magánnyomozó, Ben segítségét kérni, annak ellenére, hogy nincs szüksége több megbízhatatlan csábítóra.

Ben élete egykor a bulizás és a nők körül forgott, de kimászott a gödörből, megnyitva magánnyomozó irodáját. Most nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezte. Nem választhat a megbízások között, bár jobb lenne messze elkerülni a Flórát. Közös nyomozásba kezdenek, ami újabb és újabb váratlan fordulatokat hoz, és a kalandok során csak egymásra és kissé bolond barátaikra számíthatnak.  Sikerül-e megoldaniuk a rejtélyt ép bőrrel, amely a Rózsakő legmagasabb szintjéig jut? És hová vezet az egymás iránti szenvedélyük, amelyet egyre nehezebben tudnak uralni? Egy rejtély olvasása teljesen új és más izgalmat ad. Amennyiben érdekli az itt leírt könyv, mindenképpen nézzen be a book24.hu-ra és rendelje meg Megyeri Judit könyvét.