Méhpempő különböző célokra: hagyományos + Prémium

A méhpempő, a fiatal dolgozó méhek garatmirigy-váladéka. Ez a méhek életének a harmadik napján kezd termelődni és a tizenegyedik napon már megszűnik. Egész élete során csak a méhkirálynő fogyasztja.

Méhpempő különböző célokra: hagyományos + Prémium termékeink közül választhat, ha ellátogat a www.mehpempo.pro oldalra. A méhpempő egy természetes táplálék kiegészítő, fehéres színű, tejszerű, zselés váladék. Íze picit kesernyés, savanyú, szúrós szagú és enyhén cukros. Ha nem hűtjük, 2-3 hét után megsárgul és elveszíti bioaktivitását. A termék fogyasztásával sok betegséget előzhetünk meg. Nincs mellékhatása, akár terhes kismamák is fogyaszthatják A méhpempő több mint 150, biológiailag aktív összetevőt tartalmaz. Ezeknek köszönhetően gyulladáscsökkentő, baktériumölő hatással rendelkezik. Javítja a sejtek anyagcseréjét és jó közérzetet biztosít. Segít leküzdeni a depressziós állapotot, az erőtlenséget, idegkimerültséget és a fizikai fáradtságot. Jó hatással van a vérszegénységre, a műtét utáni gyorsabb felépülésre, súlygyarapodásra. Tisztítja a bőrt, növeli a munkateljesítményt, erősíti a memóriát, valamint lassítja a szervezet öregedését.

A tiszta méhpempő szív- és izomerősítő hatású. Tágítja az ereket és szabályozza az ütőerekbe levő nyomást. Hatékony olyan durva betegségeknél, mint az Alzheimer-kór, a daganatos megbetegedések, a női és férfi meddőség, a cukorbetegség és a reuma. Termékeink közt megtalálható a hagyományos, bio és a prémium méhpempő. Ez utóbbi több hatóanyaggal rendelkezik, mint a másik két méhpempő, mivel ennek előállítását az Apis mellifera rodopica méhek végzik. Ez a méhfaj nagyobb hatékonysággal használja fel a virágport, így jobb minőségű terméket tudnak előállítani. Látogassa meg weboldalunkat, ahol tovább olvashat a méhpempő jótékony hatásairól, vagy akár azonnal megrendelheti.