Melissa & doug játékok vásárlása online áruházból!

Küldetésünk az, hogy olyan játékokat biztosítsunk, amely minden gyermekben felgyújtja a fantáziát és a csodálkozást, hogy felfedezzék önmagukat, szenvedélyeiket és céljaikat. Melissa & doug játékok weboldalunkon várják.

Melissa & doug játékok széles kínálata elérhető a jatektenger.hu weboldalon, tehát kattintson ide és válogasson kedvére szebbnél szebb játékaink között amelyeket most olcsón hazavihet. Nem is olyan régen volt idő, amikor a gyermekkor teret és szabadságot kínált a gyerekeknek, hogy felfedezzék világukat. Ma túlzottan stimulált és túltervezett gyermekeink kevésbé használják fantáziájukat, mint valaha. Ez egy készülő válság. Ezért vagyunk elkötelezettek azon termékek készítése mellett, amelyek inspirálják a kreatív gondolkodást és ösztönzik a gyerekeket, hogy új lehetőségeket lássanak. Ezért is döntött úgy az Amerikai Gyermekgyógyászati ​​Akadémia összefog a Melissa & Doug céggel, hogy a nyílt végű játék egészségügyi előnyeit képviseljék. Játékokat és más termékeket gyártanak, amelyek számtalan játékmódot kínálnak.

Úgy vélik, hogy a legjobb játékszerek gyakran egyszerű fogalmak, amelyek arra ösztönzik a gyerekeket, hogy saját történeteiket találják ki. Küldetésünk részeként a Galluptal együttműködve tanulmányt készítettünk a szülők gyermekkori játékokkal kapcsolatos nézőpontjáról. A szakértők egyetértenek abban, hogy a gyermek által vezetett játék elengedhetetlen a fejlődéshez, de vajon felismerik-e és értékelik-e a szülők az ilyen játék előnyeit? Látogasson el weboldalunkra, a jatektenger.hu-ra, hogy többet megtudhasson a melissa & doug játékokról, valamint hogy minőségi játékokat rendelhessen gyermekeinek. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a játékokról.