Mi bevezetünk téged a Reiki rejtelmeibe!

Ha Te is előnyben részesíted a természetes megoldásokat, akkor itt az ideje, hogy megismerd a reikit, ami egy igazán érdekes gyógymód. Egy kézrátételes gyógymódról van szó és egy hatékony önfejlesztő módszer együtteséről. A módszer az ősi gyógymódok hazájából, Japánból ered, amiről nagyon sokáig nem hallottak a nyugati emberek. Mára már népszerűvé vált az egész világon, így hazánkban is, szalonunkban pedig számodra is bármikor elérhető lehet.

Az általunk biztosított reiki a legjobb eszköz a teljes harmónia elérésére, arra hogy megteremtsed a  testi és lelki egyensúlyt, hogy teljesen ki tudd zárni az olyan külső tényezőket, mint a stressz. A reiki alkalmazható betegségek megelőzésére, de az akut és krónikus tünetek kezelésére is, valamint a fizikai vagy lelki eredetű problémák megszüntetésére. A reiki tehát az a nagyszerű és teljesen természetes módszer, ami számodra is lehetőséget ad a belső harmónia megteremtésére, illetve annak folyamatos fenntartására is, ami végső soron az egészséges és boldog élet titka.

A reiki kezelés során, melyen Te is bármikor részt vehetsz, a csatornázott univerzális energia segítségével feloldjuk a testben lévő káros toxinok, az energetikai blokkokat, ami beindítja a szervezet öngyógyító rendszerét. A pozitív energia segítségével mi mindig a probléma gyökerét szüntetjük meg, nem csak a tüneteket kezeljük. Semmilyen mellékhatásoktól sem kell tartanod, hiszen ez a természetes gyógymód tökéletes biztonsággal alkalmazható kortól és nemtől, egészségi állapottól függően minden embernél.

Kérj időpontot Te is és ismerd meg a reiki erejét, mely legfőbb szépsége pontosan az egyszerűségében rejlik! A kézrátétes gyógymód segíteni fog neked is, hogy végre megszabadulj minden külső és belső káros tényezőtől, ami eddig megkeserítette az életed!