Miért érdemes a Vegnum Multi-D vitaminnak bizalmat szavazni?

Ma már annyiféle multivitamint lehet kapni, hogy nem csoda, hogy az emberek nagy része belezavarodik a hatalmas választékba. Vannak, akik elsősorban az árat figyelik, míg mások egy-két összetevőt helyeznek előtérbe. Holott az is igazán fontos lenne, hogy ár-érték arányban megérje megvásárolni a multivitamint.

Mangosztán fogyasztása – A család vitamin fogyasztása kizárólag a kiegyensúlyozott étrend alapján nehezen kivitelezhető. Ráadásul komoly szervezést és lexikális tudást, utánajárást igényel, hogy miben mennyi vitamin van, mit hol érdemes megvásárolni és milyen ételt lehet a különféle gyümölcsökből és zöldségekből készíteni. A téli időszakban a jóval kevesebb napfény is problémát jelent, illetve a friss zöldségekhez, zöldségekhez is nehezebb hozzájutni. Gyakorlatilag lehetetlen küldetésnek látszik a család vitamin ellátásáról gondoskodni! Azt már nem is említve, hogy a zöldség és gyümölcsárak az elmúlt években jelentősen drágultak. Akkor mi a megoldás? Vegnum Multi-D multivitamin kapszula, mely kész vitamin bomba. Méghozzá olyannyira, hogy tizennyolc alapvető fontosságú vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Ha ez nem lenne elég huszonkilenc zöldség, gyümölcs és különféle növények antioxidánsban gazdag kivonata is megtalálható benne.

Többek közt a mangosztán kivonata is, mely egy trópusi gyümölcs, amelyet nagyon gyakran a gyümölcsök királynőjének is neveznek, a benne lévő rengeteg hasznos tápanyag miatt. Természetesen a Vegnum Multi-D kapszulában cink, szelén, C-vitamin, valamint B6- és B12 vitamin is található. Nem hiányozhat a Vegnum Multi-D vitaminból a D-vitamin sem, mely a hazai ajánlásoknak megfelelően kétezer nemzetközi egységnyi mennyiségben található benne. Bővebb információkért látogasson el a vegnum.hu weboldalra!