Miért jó a mágneses vízszűrő?

A mágneses szűrés, más néven mágneses hűtőfolyadék-leválasztó, lehetővé teszi a folyadék áramlását a mágneses rúd vagy mag körül. Ezek a nagy teljesítményű neodímium mágnesek vonzzák a vasrészecskéket, és eltávolítják azokat a gép hűtőfolyadékaiból, vágófolyadékaiból, olajaiból és kenőanyagaiból. A tiszta folyadék ezután visszakerül a gépbe, így elkerülhető a költséges javítás, és meghosszabbítható a berendezés élettartama.

Mágneses vízszűrő rendelhető a wellnetviztisztito.hu weboldalra látogatva, ezért kattintson ide és megtalálhatja a teljes szűrő kínálatot a legjobb termékekkel. Ha a mágneses mag vastartalmú szennyeződéssel telítődik, könnyen tisztítható manuálisan vagy automatikusan. Kiváló minőségű neodímium mágnesek találhatók a mágneses szűrőkben amelyek gyakorlatilag minden vasszennyeződést képesek magukhoz vonzani, beleértve az ultrafinom vasrészecskéket is. A továbbfejlesztett mágneses mag kialakítás olyan mágneses términtázatot hoz létre, amely biztosítja, hogy a szűrők még nagy szennyezettségű alkalmazások esetén se akadjanak el. Tervező és fejlesztő csapatunk gondos elemzést végzett a folyadékáramlás jellemzőiről, biztosítva, hogy szűrőink a folyadékáramlás optimalizálására készüljenek.

Ennek eredményeként a mágnest érő szennyeződés maximalizálódik, rendkívül hatékony gyűjtési sebességet biztosítva anélkül, hogy megszakítanák vagy csökkentenék a folyadékáramlást a gépben. Nézze meg, hogyan hasonlítják össze a mágneses szűrőket a hagyományos szűrési módszerekkel. A hagyományos zárószűrőket, például a papírhordozókat és a patronokat a pórusméret korlátozza. Ha a pórus túl nagy, akkor a szennyeződés tovább kering, de ha túl kicsi, eltömődik. Amennyiben mágneses szűrőt rendelne nézzen be bátran a wellnetviztisztito.hu weboldalra.