Miért kihagyhatatlan a jegyesfotózás az esküvői fotózás előtt?

5 olyan érvet is tudok Neked mondani, amiért a jegyesfotózás fontos lehet Neked:

  1. Remek képek készülnek Rólatok! Ez a periódus csodálatos része az életünknek, miért ne örökítsük meg őket?! És nem utolsósorban ezeket a képeket már fel tudjátok használni az esküvőtök előkészítésénél a nyomdai anyagokban vagy a Facebookon és az Instagramon.
  2. Nem csak a pároddal fogsz pótolhatatlan közös élményeket szerezni, hanem összecsiszolódtok a fotóssal is! Ki tudjátok próbálni, hogy milyen hangulatban tudtok együtt dolgozni a fotózás során. Fontos tudni, hogy milyen az együttműködés a választott fotósotokkal, így az esküvő napján már nem fogtok kellemetlen tapasztalatokba belefutni.
  3. Ki tudjátok próbálni milyen is egy profi fotózás. Ha nem vagytok gyakorlott modellek, akkor bele tudtok kóstolni, hogy milyen a kamera előtt „pózolni”. Egy ilyen fotózás mindenképpen új szituáció, új tapasztalat, és mielőtt „élesben” megy a dolog már komoly gyakorlatot tudtok szerezni.
  4. Kitapasztaljátok milyen stílus áll jól nektek. Műtermi fotók, vagy csak kint az utcán egy grafitival telefújt fal előtt? Az erdőben vagy egy mezőn a virágok között?
    Amikor láttatok már magatokról képeket különböző helyszíneken, akkor már könnyű lesz eldönteni, hogy az esküvői kreatív fotózás során mit is szeretnétek.
  5. Kockázat nélkül tudjátok kipróbálni magatokat és a fotóst! Ha esetleg tetszik az eredmény, akkor biztosan tudjátok, hogy jó úton jártok, hogy az esküvői fotózás során szuper képek szülessenek. Ha pedig nem találtátok meg a közös stílust a fotóssal, akkor még mindig van időtök egy másik fotóst találni.

Remélem, hogy segítettem, és ha szükséges egy fotózás Debrecen, Hajdúböszörmény vagy Nyíregyháza környékén, akkor hozzám fordulsz.

K-Art Foto – Fotós Debrecen Hajdúböszörmény és Nyíregyháza környezetében.