Mik azok az utángyártott patronok?

A közönséges nyomtatók esetében alkalmazott tintatartályok tartalmazzák magát a nyomtatófejet is, így ezek a szerkezetek kifejezetten bonyolultnak nevezhetők. Ez magyarázza, hogy általában az utángyártott patronok begyűjtött eredeti patronok tisztítása és töltése után kerülnek újra forgalomba.

A Patronbolt szakembere szerint az utángyártott patronok legfőbb hibája a nyomtatófej élettartamában keresendő; sajnos sok esetben a nyomtatófejet egyetlen ciklusra tervezik, így egyáltalán nem lehetünk biztosak benne, hogy az eredeti tintamennyiség után ezek a patronok tökéletes nyomtatást tesznek lehetővé. Ettől függetlenül joggal feltételezhetjük, hogy az eredeti patronok élettartama „túl van méretezve”, vagyis néhány töltésnyi nyomást képes elviselni.

A utángyártott termékek mellett szólhat az árelőny, hiszen a márkanév nélküliség sok esetben alaposan farag az árból. A kínai piacról származó termékek az esetek többségében megfelelő minőséget képviselnek, de nincs mindig így – hívja fel a figyelmet a Patronbolt eladója. Érdemes tehát megbízható helyen vásárolni. A Patronboltban olyan termékek vásárolhatók, amelyek megfelelnek minden minőségbeli elvárásnak. A webáruház üzemeltetői nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a termékek közé csak ellenőrzött minőségű patronok kerülhessenek, legyen szó akár eredeti, akár utángyártott termékről. A patronok mellett a tonerek is helyet kapnak a kínálatban, amelyek kiváló áron vásárolhatók meg.

A Patronbolt árukínálatában nem csak tintapatronok, hanem nyomtatók, irodaszerek és sok más termék is megtalálható. Mindegyik terméket a megfelelő minőség jellemzi, így a webáruház vásárlóinak a legritkább esetben kell a panasz jogával élni. A forgalmazott termékkel kapcsolatban természetesen minden információt megadnak az elérhetőségeken.