Milyen típusú masszázsok érhetők el Szombathelyen a Royal Siam Masszázs Szalonban?

A Royal Siam Thai Masszázs Szalon tökéletes helyszín egy kis kikapcsolódásra. A masszázs szalon a belvárosban található meg, kiváló helyen. Ha szeretne pihentető, kellemes környezetben felfrissülni, akkor látogasson el a masszázs szalonba, ahol számos kiváló masszázs típus közül válogathat.

Massage Szombathely városában pihentető környezetben! Ha elege van az állandó hajtásból és stresszből és legszívesebben kirohanna a világból, akkor elég, ha a Royal Siam Masszázs Szalonig jut, hiszen itt is kiválóan kiszakadhat a mindennapokból. A tapasztalt, kedves masszőrök gondoskodnak róla, hogy testileg-lelkileg feltöltődjön és legalább a masszázs ideje alatt el tudja engedni a mindennapi problémákat. Ennek érdekében számos masszázs típus közül lehet választani. A tradicionális thai masszázs padlóra helyezett matracon történik. A masszőr kimozgatás és kiropogtatás által igyekszik enyhíteni a fizikai és pszichés fájdalmakat, valamint oldani a merevségeket. Ennek a masszázs típusnak egy speciális változata az aromaolajos masszázs, amely a szervezet méregtelenítését segíti elő, valamint a vérkeringést is stimulálja. A vendégek körében nagyon népszerű ez a masszázs típus, mivel a fáradt lelket is felüdíti.

Massage Szombathely
Massage Szombathely

Az úgy nevezett „deep tissue” vagyis mélyszöveti masszázs az izmok és környező szövetek mélyebb rétegeibe hatolva fejti ki jótékony hatásait. Ez a masszázs típus tökéletesen alkalmas a feszült izmok oldására és ellazítására. A masszázs lassú, erőteljes mozdulatokkal történik. Érdemes kipróbálni a thai herbál masszázst is, amely egy gőzölt herbazsákkal történik, mely több mint tizenötféle gyógynövényt tartalmaz. Fájdalmak kezelésére ez a masszázs típus tökéletesen alkalmas. Bővebb információkat a royalsiam.hu weboldalon talál!