Minden, amit az új adózásról tudni kell 2014-ben!

Ha Önt is érdeklik a változások, az új adótörvények, melyeket az elmúlt év novemberében fogadtak el, akkor keresse fel honlapunkat, ahol a legfontosabb változásokat máris megismerheti, ahol a lényeget kiemelve közöljük olvasóink számára, hogy milyen pozitív vagy éppen negatív változásokra kell számítani, mi az ami ezek után másként lesz, amire ezentúl jobban kell ügyelni.

Az adózás 2014 során számos pozitívumot biztosít. Először is adókedvezményben részesülnek többek között a munkaadók is, avagy a kismamákat foglalkoztató munkaadók, hála a gyed extra bevezetésének. Ez a remek kedvezmény a három- vagy többgyermekes anyákat, valamint az Ő munkaadójukat érinti elsődlegesen, mivel a már meglévő 3 éves szociális hozzájárulási adókedvezményt további 2 évvel meghosszabbították. Ez viszont még nem minden hiszen az adózás 2014-ben természetesen nem csak a kismamákat részesíti előnyben.

A segítség, avagy a könnyítés a családoknak is jár ezentúl, avagy az új törvény, az adózás 2014 által a családokat érintő adóalap-kedvezmény eddig igénybe nem vett összegét érvényesíteni lehet a nyugdíj- és egészségbiztosítási járulékból is, továbbá kiszélesedik a gyermekek után járó családi kedvezmény igénybevételének lehetősége is. A béren kívüli juttatások, az ajándék részvények, a kiküldetés szabályozása és még számos más változás is adott, melyet weblapunkon egytől-egyig részletekbe menően, de érthetően megfogalmazva megismerhet.

Amennyiben tehát szeretne első kézből értesülni az új adózási törvényekről, mindenki számára érthető cikket akar olvasni az adózás 2014-ben bekövetkezett változásairól, hogy azokra fel is tudjon készülni, akkor honlapunkon a lehető legjobb helyen jár, máris kedvére olvashat, informálódhat a változásokról, mindenről ami csak számít!