Minden típusú futómű beállítás korrekt áron Szegeden

A futóműméréshez és annak beállításához elengedhetetlenek a mai modern autómodellek esetében a legújabb technológiájú műszerek. Ha a Bosch Car Szervizt választja, akkor biztos lehet benne, hogy a legjobb helyre viszi gépjárművét!

Minden típusú futómű beállítás korrekt áron, ráadásul rövid határidővel a Bosch Car Szervizben. Előre egyeztetett időpont esetén mindössze tíz perc alatt végeznek a szakemberek az előzetes futómű diagnosztikával. A kapott eredmények függvényében, nem kizárt, hogy a szakemberek egy órán belül elkészülnek a futóműbeállítással. Amíg a szakemberek dolgoznak, elvégezheti függőben lévő ügyeit a városban, de akár az ügyfélváróban is megvárhatja az autót, miközben egy finom kávét kortyol. Ha a szükséges alkatrészeket a Kovács Autóalkatrész webáruházból rendeli meg, verhetetlen árakon fog hozzájuk jutni. A Bosch Car Szerviz műhelyben Hunter Hawkeye Elite futómű beállító berendezés található, mely egy dupla mérősíkos, háromdimenziós, teljes mértékben integrált futóműállító rendszer, amely jelenleg az iparág legmodernebb készüléke.

Ha áthajt egy bukkanón vagy gödrön, esetleg kanyarodik és a futómű felől kopogó hangokat hall, az szinte biztos jele annak, hogy a futómű szerkezetében elhasználódott valami. A futómű kopogás utalhat például a rossz toronycsapágyakra, a kopott gömbfejekre, illetve a lengőkarokban a megnyúlt, átszakadt gumi alkatrészekre. Ha morgó hangot hall a futómű felől, akkor nagy valószínűséggel meghibásodott valamelyik kerék csapágya vagy a nem megfelelően beállított álló futómű miatt a gumiabroncs kopott rendellenesen. Fontos, hogy ha bármilyen nem megszokott hangot hall a futómű felől, akkor forduljon szakemberhez, ugyanis nagyobb sebesség esetén akár el is veszítheti az uralmat a jármű felett.