Minőségi cityboard alacsony áron

A cityboard a technika legújabb vívmányaként van számontartva, hiszen ez a kiváló elektromos jármű képes megküzdeni az akadályokkal, emelkedőkkel, és minden körülményhez könnyen alkalmazkodik. Webáruházunkban, a kulonlegesbolt.hu-n rengeteg különböző cityboard közül válogathat, amelyek jó áron kaphatóak és tartozékokat is rendlehet hozzá.

Minőségi cityboard igen alacsony áron kapható tehát a kulonlegesbolt.hu weboldalon méghozzá széles kínálatban. A Hoverboard A8 hip hop kínálatunk egyik legjobb cityboard-ja, amely képes fejleszteni a koordinációs képességet és nagyon jó szórakozási lehetőséget is jelent. A cityboard maximum 120 kg-ot bír el, működéséhez pedig minimum 20 kg szükséges. A használatát akár néhány perc alatt könnyen meg lehet tanulni, hiszen nem kell mást tennie csak ráállni, majd előre vagy hátra dőlni a járműn, ha pedig kanyarodni szeretne, akkor ezt a jobb vagy a bal láb billentésével teheti meg. Webáruházunk 1-2 munkanap alatt kiszállítja önnek a kívánt cityboard-ot ráadásul teljesen ingyenesen, és egy éves garanciát is vállalunk rá.

Minden cityboard jó minőségű, erős és strapabíró Samsung akkumulátorral rendelkezik, amit akár 15-30 kilométeren keresztül használni lehet. A kerékméret vásárlásnál az egyik legfontosabb szempont, ezért erre ön is figyeljen oda. Webáruházunkban burkolat is kedvező áron kapható a cityboardokhoz. További információkért és bővebb leírásért nem kell mást tennie csak fellátogatnia weboldalunkat a kulonlegesbolt.hu-t, hiszen itt a teljes kínálat is megtekinthető mindenki számára. Ha bármi kérdése lenne a cityboardokkal kapcsolatban forduljon bátran barátságos ügyfélszolgálatunkhoz a hello@kulonlegesbolt.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 249 38 39 telefonszámot.