Minőségi és időtálló alapanyag tároló jó áron!

A Shelterall alapanyag tároló Szerkezete az eljárásnak megfelelően horganyzott acélból készült, és megfelel a francia EN NF 13031-1 szabványoknak és az Eurocodes építési követelményeknek. Bevonatos vászonburkolatára több év garanciát vállalunk.

Alapanyag tároló rendelhető a gravetti.hu weboldalon, ezért érdemes ellátogatni ide ha ön is profi, strapabíró tároló sátrat keres. Ipari eszközünknek köszönhetően évi 3.000.000 m2 nagyüzemi termelést tudunk lebonyolítani. Bármilyen talajra 12m szélességig, falakra horgonyzás nélkül 25m széles alapozás nélküli óvóhelyet tudunk felszerelni. Az alapanyag tároló egy moduláris fém-textil szerkezet, amely gyorsan összeszerelhető. Megfelel az ipari, építőipari, önkormányzati és mezőgazdasági szektor szakembereinek raktározási és menedékhelyi igényeinek. Áramvonalas kialakítása költséghatékony tárolási megoldást kínál. A Shelterall egy francia ipari vállalat, a Richel Group 50 éves tapasztalatából profitál, mint európai specialista a műanyag borítású üvegházak építésében. 15 év után több mint 10.000 raktárépülettel a Richel Group Európa vezető szerepet tölt be a fém-textil alagutak területén.

Számos felhasználási területe van ezeknek a tárolóknak: mezőgazdasági menedék és istálló, takarmánytároló, tároló istálló, szarvasmarha-tenyésztő alagút, birkakarám, ömlesztett raktár, ipari tároló, homoktároló, sótároló, lapos gabonatároló, lovaglópálya, teniszpálya burkolat, csónak vagy mobil otthoni téli tároló, építkezési menedék stb. Egyszerű, szabványos és áramvonalas megoldásokat kínálunk ömlesztett termékek, csomagolt termékek tárolására vagy gépek vagy berendezések tárolására. A Shelterallt építőipari és környezetvédelmi szakemberek használják a helyszíni berendezések, hulladékok, aszfalt adalékanyagok vagy só lefedésére is. További részletekért keresse fel a gravetti.hu weboldalt.