Minőségi és színvonalas Steampod a L’Orealtól

A Steampod 78%-kal kevésbé káros, mint egy hagyományos forró szerszám! Mégis többet érhet el vele. Egyenes és sima, hullámos és pattogós vagy éppen texturált frizurát érhet el vele.  Imádni fogja a haja formázását a Steampoddal! Formálja 2x gyorsabban a haját a gőz megnövelt erejének köszönhetően, amelyet ez a hajvasaló biztosít!

Steampod a L’Orealtól rendelhető a szepsegcikk.hu weboldalon, ezért kattintson ide ha önt is érdekelné ez a minőségi hajformázó eszköz. A gőz lehetővé teszi a rostok gyorsabb nyújtását, mivel a vízmolekulák behatolnak a hajba, miközben az eszköz működik! Ez azt jelenti, hogy kevesebbet kell ismételni ugyanannak a hajtincsnek a vasalását! 1-2 lassú húzás megteszi ha sima végeredményt szeretne elérni! Mindig válassza két részre és fésülje meg a hajat! Lassan csúsztassa át a Steampod-ot a hajon. Minél vékonyabb a szakasz vagy tincs amit választ, annál pontosabb lesz az eredmény! Dolgozzon a gyökértől a hegyekig, és ügyeljen arra, hogy a hajvasaló lapjai lefelé mutassanak! Tudjuk, hogy a Steampod igazi befektetés! Azonban amikor azt mondjuk, hogy megéri, 100%-ban komolyan gondoljuk! Csodálatos minden hajtípusra! Töltsön több időt olyan tevékenységgel, amit szeret, ahelyett, hogy a haja miatt aggódna a Steampod használata közben! A nap végén azt akarjuk, hogy szeresse a haját, bármiről is legyen szó, és ha ezt feleannyi erőfeszítéssel és idővel meg tudja valósítani, akkor érdemes utánanézni a Steampodnak.

A hajformázó eszköz eloxált kerámialapokkal rendelkezik, amelyek a nagynyomású gőz folyamatos áramlásával célozzák meg az egyes szálakat anélkül, hogy elsimítanák azokat. Ha rendes hajvasalóval formázza a hajat, azt látja, hogy gőz jön le a hajról, mert a víz elpárolog a hajból mert a nedvesség távozik. Amennyiben többet szeretne megtudni erről az eszközről, vagy készen áll a rendelésre, nézzen be a szepsegcikk.hu weboldalra.