Minőségi fenyőkéreg kapszula webáruházból

A fenyőkéreg kivonat jelentős hatással van a szervezet nitrogén-monoxid (NO) szintjére, amely felelős az értágításért és a véráramlás javításáért. Egy közelmúltban végzett tanulmány szerint a fenyőkéreg kivonat és az arginin (olyan aminosav, amely szintén fokozza az NO-termelést) kombinációja hatékonyan javítja az enyhe és közepes merevedési zavarokat.

Fenyőkéreg kapszula webáruházunkból megrendelhető, amelyet a vitaminstore.hu-n talál. Weboldalunkon széles kínálatban rendelhet minőségi fenyőkéreg termékeket. Ha alacsony libidóval vagy merevedési zavarral küzd, vagy magas vérnyomásban szenved, a szervezet NO-szintjének növelése hatékony stratégia ezen állapotok visszafordítására. A fenyőkéreg kivonat további előnyökkel járhat, ha magas vércukorszinttel, prediabétesszel vagy cukorbetegséggel küzd.  Nincs bosszantóbb, mint egy zsémbes nátha; leállítja a termelékenységet a munkahelyen és az edzőteremben. A fenyőkéreg a legkeményebb náthát is megállíthatja.  A fenyőkéreg egy természetes kivonat, amely Délnyugat-Franciaország partjai mentén növekvő fenyőfák kérgéből származik. Több mint 40 éve kutatják a szerény francia tengeri fenyőkérget, és a fenyőkéreg-kivonat kiegészítésként való szedésének számos előnye van.

A fenyőfa magjában található fenyőkéreg olaj mindenható antioxidáns. A szőlőmagolajhoz hasonlóan tele van OPC-vel, amelyekről úgy gondolják, hogy öregedésgátló hatásúak. Ezenkívül védik a bőrt az UV-sugárzástól, valamint antibakteriális, vírusellenes, rákkeltő és gyulladásgátló hatásúak. Nézzünk néhány további előnyt. Számos tanulmány bizonyítja, hogy a fenyőkéreg kivonat nemcsak az ízületek mozgékonyságát és rugalmasságát segíti elő, hanem enyhíti a fájdalmat. Csökkenti a gyulladásos markereket is. Ha ízületi gyulladásban szenved, a fenyőkéreg-kiegészítő segíthet. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne kattintson a vitaminstore.hu-ra.