Minőségi használt laptopok a Laptopbázistól!

Használt laptop kínálatunkban a laptopbazis.hu weboldalon nyugat-európai márkájú laptopokat rendelhet meg kedvező áron, ráadásul a házhozszállítás is teljesen díjtalan. A és B kategóriába soroltuk laptopjainkat, az A kategóriában találhatóak a tesztelt darabok, amelyek kinézete is jó állapotban van, a B kategóriában pedig szintén teszteltek, de lehet hogy valamilyen esztétikai hibával rendelkeznek.

Használt laptop készletünk rendkívül széles, nálunk minden kedves vásárló kedvére válogathat a Dell, HP, Acer, Lenovo, Toshiba stb. laptopok sokaságában. Az Acer Extensa 5635Z laptop DVD íróval és olvasóval rendelkezik, új akkumulátora van, valamint két magos processzora. Ez a divatos kis notebook kristálytiszta, magas minőségű képet biztosít és otthoni használatra tökéletes darab. A HP Probook 6465B Gamer laptop tanuláshoz és iskolai feladatok elvégzéséhez megfelelő lehet, 4 GB memóriával és jogtiszta Windows 7-el rendelkezik. Megbízhatóan működik, csendes, így munkára vagy játékra tökéletes lehet.

A Toshiba Portege M780 kitűnő állapotban van, 250 GB tárhellyel rendelkezik, kijelzője pedig kifordítható így akár tabletnek is használható a billentyűzet nélkül.  A Lenovo Thinkpad Edge E325 egy strapabíró használt laptop, amely esztétikailag is szép. Otthoni felhasználásra, játékokra, levelezésre stb. tökéletesen működik. Ha többet szeretne megtudni laptopjainkról, vagy megtekintené a teljes kínálatot, érdemes lehet ellátogatni weboldalunkra a laptopbazis.hu-t. Amennyiben kérdések merülnének fel, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a pcdcomputerkft@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 381 8839 telefonszámot és barátságos csapatunk minden kedves vásárlónk rendelkezésére áll és minden kérdésre szívesen válaszolunk.