Minőségi ipari törlők bármely feladathoz

Nem csak otthon van nagy szükség a felületek tisztán tartására, portalanítására, hanem ipari környezetben is. Az ipari törlőkendők komoly terheltségnek, vannak kitéve, így a hagyományos törlőkendőkhöz képest sokkal tartósabbak, iparágtól függetlenül sokoldalú felhasználási területtel rendelkeznek és magas fokú nedv szívó képességgel.

Ipari törlők úgy lettek kialakítva, hogy bírják a terhelést és az eldobható anyag ellenére költséghatékonyak legyenek. A többször használható ipari kendők gyártása során kifejezetten ügyeltek rá a gyártók, hogy a termék erős nedvszívó képességgel és szakadásállósággal rendelkezzen. Például a Profix Strong olyan puha dombornyomott, többször használható törlő, melyre igazak az előbbi állítások. Tökéletesen felhasználhatók az autóiparban, a nyomdaiparban, az üzemi konyhákon, az ipari és karbantartási munkák során, illetve a finom mechanikai iparban. A szöszmentes törlőkendők is nagy népszerűségnek örvendenek. A Profix Venet Light típusú ipari törlőkendő különlegesen puha textil jelleggel rendelkezik. Ez a típusú törlőkendő ideális az autóiparban és azok beszállítói esetében, például a gépgyártásnál vagy a festőműhelyekben.

Ha az olajfoltok jelentenek problémát, akkor érdemes Profix Polywipe törlőkendőt használni. Erről a tisztítókendőről érdemes tudni, hogy szilikonmentes és oldószerálló. Tökéletesen alkalmas a zsír, víz, illetve olaj felitatásához, ráadásul szakadásálló. Elsősorban a nyomdaiparban, gyártóüzemekben, kézműves vállalkozásokban, műhelyekben javasolt felhasználni őket. Fontos, hogy jó minőségű, az adott feladatra tökéletesen alkalmas törlőkendőt vásároljon! Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor látogasson el a hyginvest.hu weboldalra!