Minőségi kamion alkatrész rendelhető

Cégünk sikerességét az a tény határozta meg, hogy az ár-érték arány elengedhetetlennek tartjuk mindkét fél számára az együttműködést. Ezt a megbízhatósággal, a rugalmassággal és a partnerség kialakításával érjük el. Az értékesítési folyamatokat egyedi ajánlatokkal és személyre szabott tanácsokkal segítjük és monitorizáljuk az értékesítési folyamatokat is. Tudjuk, hogy a napjainkban  az idő az egyik legértékesebb dolog, tehát ha sürgősen alkatrészre lenne szüksége mi másnap el is küldjük önnek.

Kamion alkatrész rendelhető végtelenül alacsony áron nálunk, tehát ne habozzon, nézzen be hozzánk és a legjobb kamion alkatrészeket találja meg méghozzá a legjobb áron, csapatunk pedig villámgyors kiszállítást biztosít. Most megadjuk önnek azt a lehetőséget, hogy kényelmesen és könnyen végezze el a vásárlási tevékenységét, és összpontosítsa idejét arra, ami Önnek a legfontosabb. Az Ön igényeihez igazodva nem csak telefonon vagy e-mailen, hanem online rendelést biztosítunk kamion-alkatrészeink számára. Szakképzett munkatársaink rendelkezésre állnak bármilyen kérdésben.

Csapatunk felismeri a legújabb kéréseket, optimalizáljuk kínálatunkat nem csak a kamion alkatrészeire, hanem a tartozékokra és kenőanyagokra is, javítjuk szolgáltatásaink minőségét, és alapvetően nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megértsük és megoldjuk ügyfeleink problémáját. A tulajdonosok már fiatal koruk óta dolgoznak az autóipariban, és az 1990-es évek eleje óta magánvállalkozóként tevékenykednek. A szakmában eltöltött évek után 1998-ban döntöttek az Inter-Motor 98 Kft. megalapításáról és a Hajdú-Bihar megyei árufuvarozók kiszolgálásáról. Az 1990-es évek végén Debrecenben nem volt sok kamion-alkatrészt forgalmazó kereskedő, így szükségessé váltak szolgáltatásaink.