Minőségi Liebherr hűtőszekrény rendelése

Minél frissebb az étel, annál magasabb a tápértéke. Az élelmiszerek optimális körülmények között történő tárolásával a Liebherr szabadalmaztatott BioFresh technológiája hosszabb ideig friss vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagon tárolja az ételeket, mint a hagyományos hűtőszekrények.

Liebherr hűtőszekrény kapható a premiumhuto.hu weboldalon méghozzá a lehető legelérhetőbb áron, ezért ne habozzon, nézzen be hozzánk ha önnek is fontos, hogy milyen minőségű hűtőt használ. Bízhat a Liebherr innovatív hűtéstechnológiáiban, hogy optimálisan megőrizze ételeinek frissességét, ízét és tápanyagtartalmát. Az ételek hosszabb ideig maradnak frissebbek, ha alig fagypont felett tárolják őket. A BioFresh hűtő pontosan beállítják 0° C fölé, messze a hagyományos hűtőtér hőmérséklete alá. Az alacsony hőmérséklet önmagában nem elegendő a frissesség megőrzéséhez: a gyümölcsök és zöldségek párás klímát igényelnek, hogy ropogósak maradjanak, míg a tejtermékeket, a halat és a húst optimálisan száraz körülmények között tárolják. A BioFresh hűtőszekrény fiókjaiban lévő páratartalom csúszkával szabályozható a HydroSafe vagy a DrySafe feltételek megteremtéséhez. A fiókok frissességi széfként működnek, és személyre szabhatók.

A BioFresh a hűtőszekrényeket sokoldalú tárolóhelyekké alakítja, ahol az élelmiszerek legszélesebb választéka tárolható optimális körülmények között. Ha a BioFresh-Safe HydroSafe értékre van állítva, a páratartalom megemelkedik. Így a csomagolatlan gyümölcs és zöldség hosszabb ideig friss és ropogós marad. A precíziós elektronikus vezérlők biztosítják a 0° C (32 ° F) fölötti hőmérséklet pontos és folyamatos fenntartását. Nem mindegy, hogy egy hűtőszekrény van a konyhában, vagy Liebherr! Jelenléte átalakítja konyháját: kortárs dizájnnal, tiszta felületű és prémium minőségű anyagokkal ezek a készülékek valóban megkülönböztetőek. Rendeljen Liebherr hűtőt a premiumhuto.hu weboldalon.