Minőségi mixer jó áron

A mixer, a típustól függően, amelyet kézi mixernek vagy állómixernek is neveznek, egy olyan konyhai eszköz, amely sebességváltó-meghajtású mechanizmussal forgatja el a „verők” készletét egy tálban, amely az elkészítésre kerülő ételt vagy folyadékot tartalmazza.

Mixer rendelhető a digitalweb.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk és böngésszen bátran mixer kínálatunkban. A mixerek automatizálják a keverés, habverés vagy verés ismétlődő feladatait. Ha a habverőket tésztakampóval helyettesítik, mixerrel is lehet gyúrni. A mixer lehet kézi mechanizmus, amelyet tojásverőnek, kézi motoros verőnek vagy fúrómixernek neveznek. Az állómixerek méretei különböznek a kis otthoni használatú pultos modellektől a nagy kapacitású kereskedelmi gépekig. Az állómixerek a mixerművet a függőleges elforgatással vagy a mixertartály elforgatásával hozzák létre. Az állómixerek a forgást végző motort egy keretbe vagy állványba szerelik, amely viseli a készülék súlyát. Az állómixerek nagyobbak és erősebb motorokkal rendelkeznek, mint a kézi társaik. Általában van egy speciális táljuk, amely a helyén van rögzítve, amíg a mixer működik. Egy tipikus házi mixergép tartalmaz egy drót habverőt tejszín és tojásfehérje habveréséhez; lapos verőgépet az ütők keveréséhez; és egy tésztakampót a dagasztáshoz.

Az állványmixerek általában pultos (padnak is nevezett) vagy padlós modellekben kaphatók. A nagy teherbírású kereskedelmi modellek edénykapacitása jóval meghaladhatja a 25 gallont (95 liter) és több ezer fontot (kilogrammot) nyomhat, de a tipikusabb otthoni és könnyű kereskedelmi modellek körülbelül 1 literes (4 liter) tálakkal vannak felszerelve. Az, hogy a mixer pultos vagy padlós-e, annak méretétől függ. Az 5 gallon (20 liter) méretű vagy annál kisebb mixerek általában pultos mixerek, míg a nagyobbak a méretük és súlyuk miatt padlómodellek. Amennyiben többet tudna meg nézzen be a digitalweb.hu weboldalra.